“Glas javnosti”: DPS teror za glas radnika Željeznice u Podgorici!

6

Kako se zahuktava izborna kampanja, tako agitacija sa otvorenim pretnjama otkazima i postaje sve izraženija u Crnoj Gori, a sprovodi je vladajuća Demokratska partija socijalista (DPS) Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore, u sklopu njegove inače veoma dobro poznate strategije propagiranja opasnosti od Srba i Srbije, koji će uništiti Crnu Goru, dok je zapravo cilj takve osmišljene igre očuvanje više stotina miliona evra, neki govore i milijardu, koje je Đukanović pokrao od Crne Gore i svog naroda.

DPS raspolaže vojskom agitatora, koji svakodnevno vrše pritisak na radnike, prete im otkazima, njihovim članovima porodice, i na taj način ih primoravaju da svoju podršku pruže DPS-u, a onima koji ne strahuju, „dobronamerno“ savetuju da ostanu kući ili im nude finansijsku nadoknadu za glas podrške.

Posredstvom dobro obaveštenih izvora, naša redakcija koja intenzivno prati dešavanja u Crnoj Gori, došla je do konkretnih saznanja da je u toku kampanje za predstojeće izbore u toj državi, za agitaciju i vršenje pritisaka ispred DPS-a u okvirima Železnice Crne Gore, direktno zadužen Dejan Knežević, odbornik DPS-a u Opštini Golubovci. Međutim, ništa od ovoga ne bi bilo toliko simptomatično, jer je reč o ustaljenoj DPS-ovsko gebelsovskoj predizbornoj tehnici zastrašivanja glasača, koja konačno ne daje rezultat jer se narod oslobodio straha od režimskih agitatora i njihovih pretnji.

Inače, naša redakcija je tragom ovih vesti istraživala lik i delo Dejana Kneževića, te se došlo do informacija da je imenovani svojevremeno iskoristio pravo na besplatne studije u Srbiji, deklarišući se da je srpske nacionalnosti, pri čemu je fakultetsko obrazovanje stekao kao vanredni student. Takođe, njegova deca Igor i Ivana Knežević, koriste blagodeti koje im pruža Srbija, besplatno studirajući na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, jer su se deklarisali da su srpske nacionalnosti.

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da Srbija nije neprijatelj Crnoj Gori, već da se takvom negativnom kampanjom samo produbljuje jaz, kako bi Milo Đukanović sačuvao svoje bogatstvo dok narod grca u dugovima, ali i dokaz da je DPS jedan veliki zoološki vrt u kojem su najbrojnije „žirafe“, koje su nogama, čitaj imovinom, poslom i studijama u Beogradu, a svojim vratom i glavom u Crnoj Gori, duboko zavučeni u milogorskoj zadnjici. Budući da je ovakvo stanje poprilično alarmantno u narednom periodu razotkrićemo još „žirafa“ milogorske rase.

(Glas javnosti)

https://www.glas-javnosti.rs/ekskluzivno-otkrivamo-dps-teror-za-glas-radnika-zeleznice-u-podgorici-4869

6 Comments
  1. Zeta komentariše

    Dejan je mnogo inteligentan,o milošti ga u Zeti zovu KRAVA!

    1. E Viva Montenegro komentariše

      Cuti smradu jedan lazljivi bolji je i casniji Dejan Knezevic covjek nego cijela tvoja uza i sira familija.
      Tebe zovu u Zetu Srbuljenda.

  2. akvarius komentariše

    Sve ce ih ogubati lijepo vaspitava djecu vrgnula se na cacu

    1. Montenegro komentariše

      Koliko je ogubalo 30.000 izbjeglica sve Srbi niko nije placao skolovanje niti ih je iko pitao jesu li Srbi ili Crnogorci.
      I cudo jedno niko nece da se vrati iz Crne Gore tamo dje su im rodjeni ocevi i djedovi koliko im je lose u Crnu Goru.

  3. Bokelj komentariše

    Pa dobro kad dodje a doc ce i mora vrijeme obracuna nas skolovanih i ovih avetinja gusle ce imati sta fa pjevaju.

    1. Crnogorac komentariše

      Vi skolovani ste avetinje koji ne znate prosto-prosirenu recenicu sastaviti,a mozete nas Crnogorce poljubiti u guz…u.
      Dzabe vam je sve nikad nas ne mozete pobijediti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.