Dajković: Ideja koalicije „Za budućnost Crne Gore“ mi leži na srcu, njima dajem svoj glas

5

„Samo lud čovjek bi ćutao i stajao mirno dok lopovi kradu stvari iz njegove kuće, rasturaju mu porodicu, udaraju na njegov ponos, dostojanstvo i kućni prag“, kazao je politički aktivista Vladislav Dajković.

Upravo to se dešava sa našom Crnom Gorom, navodi Dajković i dodaje da je napadom na svetinje i razdvajanjem istog naroda režim pokušao da uzme naše petrovićko dostojanstvo i ponos.

„Krađom novca, obala i fabrika su nam ukrali novac iz novčanika i hranu iz frižidera. Rasturaju nam porodice time što svaki drugi mladi čovjek hoce da napusti Crnu Goru. Najzad, uče nas da naš vjekovni kućni prag nije naš, već da smo ovdje stranci“, rekao je.

Prema njegovim riječima, to su stvari zbog kojih ne smije ćutati, stajati sa strane ili sujetno kalkulati hoće li javno pružiti podršku ili ne.

„Stoga, kao građanin i glasač pružam otvorenu podršku svim konstituentima velike narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“, uz riječi da na moju skromnu pomoć uvijek mogu računati, budući da mi njihova ideja, ali i njihova borba za našu Crkvu, leži na srcu“, istakao je Dajković.

On je pozvao sve slobodne građane da, imajući u vidu da je „30-ti avgust zapravo jedna vrsta referenduma o našim životima“, glasaju prema sopstvenoj savjesti – ako ne za opoziciju, onda barem protiv Đukanovića.

„I da ne zaboravim: Nek nam je unaprijed srećna pobjeda 30-og avgusta, uz skromnu želju da baš taj dan proglasimo za nacionalni praznik Velikog Oslobođenja Crne Gore!“, zaključio je Dajković

5 Comments
  1. Lomi ga care! komentariše

    Kad satremo Mila i njegovu okupatorsku partiju…10 dana cu samo da slavim,nista drugo neću da radim!

    1. Vladimir komentariše

      I ja

  2. Posmatrac komentariše

    Dajkovicu, svaka ti se pozlatila, iz tvojih usta u Bozje usi.

  3. Rasko komentariše

    Osjetio dajkovic dje je vecina.

  4. Traktorist komentariše

    Daj im goxcvno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.