Mitropolit Amfilohije o DPS-u: Bezumni režim pokušava da poistovijeti Crkvu sa svojom partijom, nadvladaćemo vrata pakla!

8

“I u naše vrijeme neki pokušavaju da poistovjete Crkvu sa svojom državom, sa svojom nacijom. Oni su bezumni, ne znaju šta je Crkva. Misle da je Crkva partija koju oni osnivaju i da je Crkva isto što i država, koje se rađaju, nestaju njihove granice i prolaze. Kroz vjekove je to tako bilo, moćnici zemaljski, vladari i njihova carstva, njihove imperije dolaze i prolaze, a Crkva Hristova ostaje i ni vrata pakla ne mogu je nadvladati”, saopštio je vladika Amfilohije.

Poručio je da samo oni vladari i narodi koji prihvate tu i takvu Crkvu Božiju, ostaju zapamćeni i zadobijaju ne samo zemaljsko carstvo, nego vječno i neprolazno Hristovo carstvo.

Njegovo visokopreosveštenstvo Arhiepiskop cetinjski Mitropolit crnogorsko-primorski g. Amfilohije služio je, na praznik Prepodobne mati Angeline Srpske, sa sveštenstvom Svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Duljevo u Paštrovićima.

8 Comments
  1. Q komentariše

    Reci DPS,ne muljaj Bog je mozda bezgresan al svestenik nije !

  2. Traktorist komentariše

    Mrs u 3lpm ustaso, a jesi ruzan sv save, a spadala braco mila, isti necastivi, u kukuruz da plasi gavrane, a sotonjare a bogohulnika, tebi pakao garant, on bi da unisti NEZAVISNU DRZAVU CG, e nece moci izmetu ratnohuskacki, nosi tu svoju cetnickoklerofasistickunjusku u prkno sotone, lopovi vratite CG svetinje kevu vam pljackasku

    1. Q komentariše

      Jesi preso granicu,jesi uso u NDH?Ako jesi dibro je sad si medju svojima.

      1. Traktorist komentariše

        Mislis na mene ili na pedofilskog ustasu

  3. Munja komentariše

    Risto je najveće zlo na ovim prostorima.. Još malo…

    1. Traktorist komentariše

      I paksu nabijem ga na đokicu 😂😂

      1. vaso komentariše

        Ustasko cvijece balije lajte jos malo ,a poslije izbora cemo vas naci.Cvilecete kao stenad kad ih kuja ostavi.Tako ce biti sa traktorcetom i munjom kad im fasist milo padne.Tika taka.

  4. Traktorist komentariše

    bradato politicko govedo nemoli boga nego jede izmet u javni prostor, mrs ustaso, mrs mrzitelju cg

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.