Posjetio Herceg Novi: Ko o čemu, Đukanović o nezavisnosti države!

8

Na predstojećim izborima 30. avgusta se ne brani samo nezavisnost, nego sve što je do danas vrijedno dostignuto, a Demokratska partija socijalista (DPS) je pokazala da odgovorno čuva stabilnost i da ima jasnu viziju.

To je kazao predsjednik DPS-a Milo Đukanović u posjeti Herceg Novom, gdje je, kako je saopšteno iz te partije, imao odvojene susrete s aktivistima OO DPS, sa istaknutim privrednicima i preduzetnicima, kao i opštinskim Savjetom mladih DPS.

Đukanović je, kako se navodi, tom prilikom istakao da se na predstojećim izborima brane najveće vrijednosti Crne Gore, „branimo opredjeljenje da pripadamo evropskom društvu i razvijamo evropske vrijednosti…“

„Prihvatajući te vrijednosti: stabilnost, vladavinu prava, odgovornost, borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, stići ćemo i do evropskog standarda, evropskih plata i penzija i povešćemo sa sobom i one koji se tome sada protive“, rekao je između ostalog Đukanović.

8 Comments
  1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Milo Đukanović i Cane su zaista pokazali da odgovorno čuvaju stabilnost svojih bankarskih racuna i da ima jasnu viziju kako i dalje da pljackaju NAROD do konacnog kolapsa Montenegrine. Mislimo da ovakvu jasnu viziju nije imao ni Causesku, pa je zato ostao bez glave u burnim vremenima – ne ponovilo se!

  2. Zeljko komentariše

    Sa vizijom direktno u corku,poslije izbora.

  3. Kontra revolucija komentariše

    On „brani“ nezavisnost i slobodu ???.
    Pendrecima, zatvorom i puskama protiv golorukog naroda !!!.
    Bravo diktatoru, dosad si dobro ustaski i fasisticki Montenegro od Crne Gore odbranio !!!.
    Bravo samo tako, ustase, balije i siptari ce ti biti dovijeka zahvalni !!!.

    1. Traktorist komentariše

      30.08. ima da te karam 30x 😂😂

  4. Traktorist komentariše

    Litinarkomanija poludi kad se spomene NEZAVISNA DRŽAVA CG, duvadžije luzerske

    1. Q komentariše

      Jesi li stigao do granise sa NDH?

  5. Q komentariše

    DPS tvrdi da su kupili nekog koga do sad nisu uspijevali i da su izbori dobiveni!??Ako se ovo pokaze kao tacno onda smo mi svi kreteni.

  6. Crnogorac ,kraisnik , srbijanac SRBIN komentariše

    Ljudi ovaj njegov govor je nevjerovatno ljekovit. Sluzi mi ko laksativ cim imam problema sa tvrdom stolicom ponesem telefon u WC pustim govor i za 2 minute mi se rjesi problem. Treba ga prepisivati na recept . Nevjerovatno efikasan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.