Pukla tikva u DPS-u U Baru: Odbornik Miloš Fuštić napustio partiju, šefa nazvao “jadnikom i nesretnikom”!

7

Miloš Fuštić, glavni poreski inspektor u Baru i odbornik u ovdašnjoj Skupštini opštine, napustio je Demokratsku partiju socijalista, a mandat će, kako je poručio, zadržati.

U poruci upućenoj u viber grupi članovima Odborničkog kluba DPS-a, Fuštić je žestoko napao predsjednika OO DPS-a Dragoslava Tomanovića, nazvavši ga jadnikom i nesretnikom „koji svakodnevno rasipa DPS…“

Tome je prethodila smjena Fuštića sa mjesta partijskog koordinatora za Sutomore.

„Sad vam kažem svima i neću se više uključivati u grupu. Miloš Fuštić je srcem za DPS a nikako iz interesa i tako će da ostane. Želim vam svaku sreću i samo da vam kažem da ostajem odbornik jer ne želim da podnesem ostavku i izdam građane koji su mi dali povjerenje“ – stoji u tekstu viber poruke Fuštića koju je uputio odbornicima DPS-a.

Fuštić ističe u istoj poruci i da ga je Tomanović „jadno i podmuklo smijenio, jer je on jadnik i nesretnik koji svaki dan rasipa DPS i ćera iskrene i prave članove“.

S druge strane, sagovornik IN4S-a iz barskog DPS-a tvrdi je razlog smjene Fuštića sa mjesta korodinatora te partije za Sutomore njegov navodni tajni rad za druge političke subjekte, odnosno za SDP i SD, zbog čega je ranije već opominjan.

„Činjenica da je Fuštić visokokotiran u našem Opštinskom odboru je morala da ga obavezuje na lojalnost partiji. Naročito ako se ima u vidu da smo ga od vozača kamiona u Komunalnom preduzeću, preko policajca, poreskog inspektora i zamjenika direkora Uprave lokalnih javnih prihoda, protežirali i doveli do glavnog poreskog inspektora u u Opštini, iako sa krajnje oskudnim stručnim, a naročito intelektualnim kapacitetom“ – kazao je naš sagovornik iz DPS-a Bar.

Isti sagovornik kaže da je za DPS neprostivo i što su dozvoljavali da Fuštić u DPS-u godinama gradi karijeru i napreduje, sve vrijeme sjedeći na dvije stolice, odnosno radeći na izborima paralelno za svoju partiju i za SDP, a na poslednjim izborima i za SD.

„Da ne bismo razmišljali za koga će raditi na ovim izborima, morali smo da donesemo odluku da tog Mojkovčanina smijenimo sa mjesta korodinatora za Sutomore“ – rekao je naš sagovornik iz vladajuće partije.

(IN4S)

7 Comments
  1. Baja_California komentariše

    Samo se rasipajte, pokidali se u 100 djelova govna raspala, svi ste ista govna !

    1. Црна_Гора komentariše

      DPS je opasniji od Korone po Crnu Goru.
      Zajedno do POBJEDE,Sloga bice poraz vragu..
      Zivjela Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.

  2. Idemooo!!! komentariše

    Ista bagra dps sdp i sd
    Ko ih glasa nemalo ga!

  3. Pele komentariše

    Svi kadrovi su vam ovakvi. Vozači kamiona na visokim i odgovornim funkcijama.

  4. Roro komentariše

    Bljak

  5. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Glas za Crkvu Hristovu i Boga( DF i koalicija) ili glas za Narkodilera Diktatora i koaliciju prokletu od crkve,koja rusi svetinje, izopstene poslanike izrode iz dps i koaliciju..

  6. As komentariše

    A mladi fakultetski obrazovani ljudi ne mogu doci do posla sjede kuci,a vozaci kamiona i ostali nacelnici pokrivaju njihove funkcije.DA SE ISPITAJU DIPLOME PA DA VIDIMO TE intelektualce podobne partijske kadrove.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.