Nik Đeljošaj poručio: Očekujemo dva mandata i ubjedljivu pobjedu!

3

Albanska koalicija Demokratski forum, Nova demokratska snaga FORCA, Građanski pokret Perspektiva i Unija Tuzi predali su izbornu listu „Genci Nimanbegu – Nik Đeljošaj“ za predstojeće parlamentarne izbore.

Nosilac liste Nik Đeljošaj je poručio da očekuju najmanje dva mandata i ubjedljivu podršku i pobjedu među Albancima.

„Ova lista uključuje najviše albanskih subjekata koji su učestvovali na izborima od višestranačja u Crnoj Gori. Drago nam je da smo uspjeli da ujedimo Albance, koja matematički predstavlja 71 posto Albanskih predstavnika u lokalnim skupštinama i nazivamo je velika albanska koalicija“, kazao je Đeljošaj.

Potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu (FORCA) koji je drugi na ovoj izbornoj listi istakao je da je vrijeme da Albanci dobiju ono što su dugo čekali.

„Konačno je vrijeme da dobijemo naša prava. Mi želimo ravnopravnost u ekonomiji, u razvoju i svakodnevnom životu“, kazao je Nimanbegu.

Treći na listi se našao Nikola Camaj (Demokratski savez Albanaca), nakon koga slijede: Afrodita Pelingu (FORCA), Fljorim Palji (Perspektiva), Fadilj Kajošaj (Unija Tuzi).

Predsjednik FORCA Nazif Cungu nije se našao ni na ovoj izbornoj listi da bi, kako tvrdi, mlađim prepustio mjesto.

„Vrijeme je za mlađe ljude, novu energiju, koji će dati veliki doprinos u razvoju demokratije u Crnoj Gori, a mi iskusni ćemo u tome da pomognemo“, zaključio je Cungu.

3 Comments
  1. Црна_Гора komentariše

    Zivjela Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
    Smrt FASIZMU Natomontenegro.

  2. Kontra revolucija komentariše

    Vise od dva mandata ???.
    Pa niste valjda kupili toliko licnih karata?.
    Samo ako se ne pohapse ovi koji nemaju pravo glasa sa zapada koji dolaze vec sa zaokruzenim listicima i dozvoli da se otkopaju mrtvi glasaci !!!
    Ovaj put vas gledamo !!!.

  3. Traktorist komentariše

    Bravo braco siftari, samo uterajte litiustasiji

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.