Vujović (DF): Imamo tonski zapis direktora „Parking servisa“ koji prijeti radnicima da glasaju za OKG DPS

2

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini opštine (SO) Budva Đorđije Vujović upozorio je da se vrše pritisci na radnike po javnim preduzećima.

On je to kazao jutros ispred zgrade Opštine Budva gdje su Marko Carević i Krsto Radović koji su razriješeni dužnosti čelnika Opštine i Skupštine opštine, spriječeni da uđu u zgradu lokalne uprave.

„Imamo tonski zapis novog direktora „Parking servisa“, izvjesnog Žarka Pekovića koji im prijeti da glasaju za organizovanu kriminalnu grupu (OKG) DPS. Podnijećemo prijavu protiv njega. Pozivam sve zaposlene da nam jave, da bi podnijeli prijave. Javno saopštavam radnicima, da se ne boje, svi će ostati na svojim radnim mjestima, niko otkaz neće dobiti, zato nemojte podlijegati pritiscima“, kazao je Vujović.

2 Comments
  1. Q komentariše

    U svim gradovima se vrsi presija i prijeti ljudima,vi ako ste toliko neozbiljni i dalje iznosite pojedinacne slucajeve bez da obavjestavate medjunarodnu javnost koja istana je ,na strani je montenegrinske mafije ali bar da im se da do znanja.Samo 100 000 fantom biraca je ogromni broj zbog kojeg se ne bi smijelo dozvoliti da sve prodje bez strani posmatraca.

  2. Ana komentariše

    Ovaj Žarko Peković je odigrao svoje.Kao prvo biće protiv njega podignuta krivična prijava, ostaće bez fotelje a onda će mu se i oduzeti licenca za pružanje taxi usluga i zaplijeniti mu se vozila a na kraju će završiti vjerovatno i u zatvoru kad sud dokaže kako je zloupotrebljavao službeni položaj agitujući za DPS i prijeteći radnicima.GOTOVO JE !!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.