Srđa Vukadinović lupa kao “Maksim po diviziji”: DPS analitičar tvrdi da iza DF-a stoji mitropolit Amfilohije, a iza Demokrata Aleksandar Vučić!

6

Politički analitičar DPS-a Srđan Vukadinović nastavio je da uveseljava javnost nevjerovatnim izjavama koje nemaju nikakvo utemeljenje u javnosti.

“Jedina nepoznanica na predstojećim izborima biće ko će poslije 30. avgusta biti lider opozicije Demokratski front ili Demokrate, odnosno čija će lista odnijeti prevagu Amfilohijeva ili Vučićeva. Nije tajna da iza liste koju predvodi šarolika koalicija oko Fronta stoji Srpska pravoslavna crkva, odnosno Mitropolija crnogorsko-primorska, dok sam vrlo sklon mišljenju da je iza Demokrata stao srpski predsjednik, kao i srpski patrijarh Irinej kojima je Front u ovoj fazi rješavanja kosovskog pitanja postao previše radikalan i opterećujući. Imamo i treću listu koja je čisto profiterska, iza koje stoje razni tajkuni, njihovi mediji i nvo, koja će teško preći cenzus”, ocjenjuje Vukadinović.

6 Comments
  1. Kontra revolucija komentariše

    Znaci Djukanovic i Vucic nemaju nista zajednicko kako neki na portalima poropagiraju !!!.
    Mozda Vucic i nije neki veliki politicar ali da ide protiv svog roda radi jednog mafijasa, izdajice, i mrzitelja Srba, ne bih nikada poverovao !!!.

  2. akvarius komentariše

    Jeli to onaj sto ima pet fakulteta.Nemam komentar .Pustite cojka sve mu se pomutilo.

  3. LUTOVSKA BRIGADA komentariše

    Kakav Genetski otpad

  4. Baja_California komentariše

    Kakve ima veze ako je Mitropolit uz DF ili svoj narod…Kao neko ko vidi bratomrznju i poharu sopstvenog naroda ima pravo da podrzi onoga ko je uz svoj narod…Uz nas je Mitropolit a uz vas belosvetski olosi bezboznici, uz tebe je kes od Dps-a koji dobijas da izdajes svoj narod smradu !

  5. Prle komentariše

    Pa i da je sve to tačno što kaže, zar ćemo državu da pravimo sa turcima i šipcima?
    Pa oni su nam vazda zaboli nož u leđa, smeće jedno nepismeno!

  6. Q komentariše

    Stvarno prolupao covjek,a nije ni cudo sve to radi strah od gubitka privilegija kojeimas dok narod oko tebe gladuje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.