Pešić (DPS): Najtragikomičnija skupina na predstojećim izborima biće Demokrate

4

Sudeći po prvim nastupima, najtragikomičnija skupina na predstojećim izborima biće Demokrate, kazao je predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić,

„Kampanja praktično nije ni počela, a već se samozvani „spoj mladosti i iskustva“ narodski rečeno, tako isprosipao. I Bečić, i Lekić, sve sa „nezavisnom“ novinarkom Ćirovičkom… Iskreno, svi zajedno djeluju nekako otužno. Kako i ne bi kad stariji odlično znaju da na mlade „crvene kravate“ mogu prenijeti samo iskustvo iz poraza i prelijetanja iz partije u partiju. Po nepisanom pravilu – iz gubitničke u gubitničku…

Kako je kazao, žalosno je slušati da čelnici partije koja sebe promoviše kao evropsku, u većinskoj Crnoj Gori, u svojim političkim oponentima vidi sve same neprijatelje.

„Istina, mogu podijeliti i iskustvo iz gubljenja na vlasti na lokalnom nivou, i to u najrazvijenijim opštinama, u kojima su ih prozvali „partija za zbrinjavanje rodbine“. Iz tog iskustva je vjerovatno i po prvi put uvođenje zvanja “neprijatelj” u crnogorsku političku leksiku za političke protivnike. Šta bi s njihovim sloganom “pobjede a ne podjele”, na koji su izgleda zaboravili zauzeti pričom o svom „planu od sedam tačaka“, koji opozicija vjerovatno nije shvatila, pa ga je odbila. I tako tumaraju neshvaćeni ni od većine u Crnoj Gori koja čini vlast, niti od kolega iz opozicije.

Ako se po jutru dan poznaje, tzv. „druga Amfilohijeva postava“ odlučno je krenula u još jednu izgubljenu izbornu bitku. Ali za one koji uđu u parlament ostaje mogućnost da još četiri godine ne rade ništa, a da primaju plati. Zbilja, i to iskustvo mogu prenijeti svom podmlatku“, naveo je Pešić.

4 Comments
  1. Otpor komentariše

    Ovoga poltrončić, zamislite ostale kad je ovaj poltron pred.mladih dps-a 😆😆😆
    Glupane, nek ti kupi tetka avionsku kartu za Dubai i to u jednom smjeru…jer 1 septembra ćes biti niko i nista u CG
    Splačino

  2. Radomir Putnik komentariše

    Peškiću, jesi ovo sam smislio ili ti je Milo napisao a ti samo potpisao 😂😂😂

  3. mari uana komentariše

    Pešić opet nabavio neđe lošu marihuanu,
    pa bunca.

  4. Dfffovac komentariše

    Bjezi poltronu milogorski .zavrsicete na smetliste 1septembra . dps sekti se blizi kraj… Jos malo…
    NE DAMO SVETINJE!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.