Uhapšene tri osobe: “Škaljarce” na Krfu likvidirali lažni Hrvati i Česi!

2

Grčka policija privela je tri osobe za koje se veruje da su povezane sa ubistvom Baranina Alana Kožara i Damira Hadžića. Privedene osobe kod sebe su imale lažne hrvatske i češke pasoše!

Ubistvo istaknutih članova škaljarskog klana dogodilo se 23. jula na ostrvu Krf. Tela izrešetanih muškarac koji su dugo bili u bjekstvu pronašao je maser koji je došao na zakazan termin ispred luksuzne vile u kojoj su Kožar i Hadžić boravili.

Istraga je pokazala da su Kožar i Hadžić likvidirani sa više od 29 hitaca kada su se vratili sa plaže.
Kožar je u trenutku likvidacije kod sebe imao lažna dokumenta i putovao je sa pasošem Slovenije, pod imenom Robert Bitenc. Hadžić je takođe imao lažni pasoš i putavo je pod imenom Martin Pospišek.

Napadači, kojih je najmanje bilo dvoje, u njih su, iz automatskog oružja, ispalili po više od 10 hitaca u grudi u glavu. Prema pisanju lokalnih medija nakon toga su ih polili benzinom, ali nisu stigli da ih zapale.

Sve to jasno pokazuje da je u pitanju delo profesionalaca. Čak ni Kožar i Hadžić koji su u vozilu imali oružje nisu stigli da odreaguju i uzvrate napadačima.

Prema saznanjima EL.AS-a, to je novi udarac „crnogorske mafije“, nakon prvobitnog udarca ubistva Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u kafani u Vari

2 Comments
  1. Idemooo!!! komentariše

    Udba sve radi!

  2. Kontra revolucija komentariše

    Nisu platili danak UDBI !.
    UDBA im je sve dala i sve ponovo uzela !.
    UDBA je sef svim velikim kriminalcima !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.