Bralić: SDP će uspjeti u novom vremenu punom izazova

2

Socijaldemokratska partija je već tri decenije sastavni dio mog života, života moje porodice. Ponosim se svime što sam ugradio u njeno postojanje i njenu odbranu zadnjih godina, jednako kao i na ono što je SDP značila za moju ličnu i javnu i političku afirmaciju .

Kao jedan od osnivača SDP-a, sljedbenik sam i zatočenik ideje da Crnu Goru istinski dugoročno utemeljimo kao zajednički pravedni i prosperitetni topli dom svih njenih građana i naroda . Uz nas su stasale nove generacije za koje sam siguran da će znati da cijene i unaprijede časno nasljeđe SDP-a.

Čast mi je da javno podržim listu moje SDP – JAKA CRNA GORA. Uvjeren sam da će mlađe kolege uspjeti u ovom novom vremenu punom izazova da sačuvaju slobodu, unaprijede pravdu, dodatno afirmišu jednakost i solidarnost, po čemu je SDP prepoznatljiva od svog osnivanja.

Svijetli put SDP će sasvim sigurno biti nastavljen i nakon izbora 30. avgusta .To je jedini put kojim Crna Gora može ići prema demokratiji, prema društvu civilizovanih država i naroda. Drugoga puta od onog koji je SDP trasirao prije tri decenije nema i ne može biti.

Obaveza i dug svakog građanina je i prema Kuranu i prema Bibliji, da brane i unaprjeđuju svoj vatan i domovinu. To je obaveza prema državi, građanima a posebno prema mladima jer smo ovu zemlju ne samo naslijedili od predaka već smo je pozajmili od potomaka.

Nema jake Crne Gore bez jake SDP. SDP je uvijek bila dio najvećih pobjeda Crne Gore. Da nije bilo SDP, Liberala i mnogih slobodnih i hrabrih pojedinaca i organizacija 90-ih godina prošlog vijeka danas Crne Gore ne bi bilo. Crna Gora će se ponovo nakon ovih izbora graditi na politici SDP.

Uvjeren sam da će ljudi sa liste SDP u narednom periodu značajno kreirati i ubrzati evropski put JAKE CRNE GORE.

2 Comments
  1. Posmatrac komentariše

    Dako vas vise necemo gledati

  2. Level komentariše

    Duhovit neki tip 😂😂😂😂😂😁

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.