Pregovori o velikoj narodnoj koaliciji pri kraju: Dogovara se veliki opozicioni nastup više partija, još ništa nije gotovo!

4

Demokratski front, SNP, Prava i politički blok Narodni pokret pregovaraju o velikoj narodnoj koaliciji na predstojećim parlamentarnim izborima, potvrđeno je Borbi iz više izvora.

Iako je iz više izvora potvrđeno da je noćas sve dogovoreno, ipak će sve biti jasnije narednih dana, kada se očekuje još jedan sastanak.

Kako saznajemo, ima određenih pomaka, ali još ništa nije finalizovano.

Sve stranke koje bi sačinjavale ovu koaliciju, ako se postigne konačan dogovor, su za odbranu svetinja i imovine Srpske pravoslavne crkve.

Očekuje se da će DF, SNP i ostale manje partije i nezavisni poslanici ispoštovati ono što je narod tražio-da se ujedine u jednu listu.

Sva tri politička subjekta su se i ranije zalagala za jedinstvenu opozicionu listu, ali neki drugi iz opozicije to nijesu htjeli.

Nakon što je propao dogovor za zajedničkim nastupom opozicije, javnost je zahtijevala da se opozicione snage koje su se zalagale za zajedničku listu ujedine.

4 Comments
  1. sizif komentariše

    evo milivoje brdza demantovao ovu vijest i kaze da narodni pokret nije niko zvao, glumili li ovo brdza gorana danilovica 2 ili je in4s izletio sa neprovjerenom info

  2. Roro komentariše

    Ako se vi ne ujedinite,pišite propalo!Izlaznost će biti mala,i dps ima da vas utuče,kao volove u kupusu!

  3. Felix komentariše

    To će biti velika koalicija ali bi bilo bolje da su sve opozicione stranke ujedinile zajedno.

  4. CG Fan komentariše

    Trakteroristo
    Gde si?!?!!
    Hajde jedan tvoj debilni komentar da nas malo nasmejes.
    Ili si na odmoru?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.