Knežević: Ruka saradnje DF-a je odavno pružena SNP-u za veliki koalicioni nastup!

2

Brutalna je neistina da ja ili bilo ko iz DNP-a sprečava ulazak SNP-a u koaliciju sa DF-om. Naprotiv kroz stranačke organe, i svaki vid javnog djelovanja, pozivao sam i pozivam na ujedinjenje cjelokupne opozicije, a samim tim snažno zagovaram i koalicioni nastup sa SNP-om, kazao je predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF-a Milan Knežević za portal IN4S, reagujući na jutrošnje pisanje režimskih medija, vezano za eventualni nastup SNP

To sam radio i iz zatvora za vrijeme lokalnih izbora 2018. godine, kad je SNP u nekoliko gradova nastupila zajedno sa DF-om, a u Danilovgradu je SNP bio u koaliciji samo sa DNP -om, istakao je Knežević.

„Zato ovaj jeftini udbaški spin doživljavam kao paniku u redovima režima zbog formiranja snažnog i beskompromisnog opozicionog saveza na čelu sa DF-om. Moji odnosi sa predsjednikom SNP-a Vladom Jokovićem su više nego korektni, i on sigurno može posvjedočiti da u našim razgovorima, a posljednji je bio prije nekoliko dana, nikad nije postojala ni trunka uslovljavanja, licitiranje mandatima, a kamoli isključivi stavovi o eliminisanju SNP – a iz koalicije sa DF-om”, naglasio je Knežević za portal IN4S.

Uostalom, svima je poznato da sam zajedno sa jednim brojem funkcionera 2012. godine napustio SNP zbog koncepcijskih razlika jer tadašnje rukovodstvo i GO nisu željeli koaliciju sa DF-om. Za razliku od mnogih nikad nisam pljuvao u tanjir iz kog sam nekad jeo, tako da ni sad nemam namjeru da učestvujem u ovakvim i sličnim režimskim pokušajima razbijanja opozicionog jedinstva, ali sigurno neću prećutati nijednu laž usmjerenu prema meni i partiji na čijem sam čelu.

Isključivo je na SNP-u da donese odluku o modelu nastupa na parlamentarnim izborima, i ja im se sigurno neću miješati u taj proces, ali ponavljam još jednom, ruka saradnje je sa naše strane odavno pružena za veliki koalicioni nastup, poručio je Knežević.

2 Comments
  1. Zver komentariše

    Ti nekog poziva u savez sa tvojom partijom. Kojom da nisi uz DF nebi ni ušao u parlament. Ti to dobro znaš zećo iamče bi bio samostalan. Kažeš da si pozivao na ujedinjenje i iz zatvora. Nadam se da ćeš ubrzo na petogodipnju rekreaciju u ZIKS pa ćemo ti mi Crnogorci slati po jednu pamidoru dnevno da te želja mine zetske pamidore. A dotle samo kevći.

    1. Peđa komentariše

      Zver ajde ne ser.Prvo pamidora je Hrvatska riječ pa idi u Zagreb tamo bi te bolje razumjeli.Drugo dobar glas daleko se čuje a loš glas još dalje tako da tvoj DPS svi znaju po raznim krađama malverzacijama i prevarama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.