Demokrate jedno pričaju, drugo rade: Pozivaju opoziciju da se međusobno ne napada, a njihovi aktivisti dijele foajere u kojima blate DF! (FOTO)

3

Demokratska Crna Gora Alekse Bečića, nakon što je zbog URA-e odustala od jedinstvene liste sa DF-om i ostalim opozicionim strankama koje su za to bile raspoložene, promovisala je stav kako opozicija treba snažno da udari samo na DPS i kako ne treba da na bilo koji način vode kampanju protiv kolega iz opozicije.

Dok DF i ostala opozicija i dalje stoji sa otvorenom ponudom prema svima da se formira jedinstvena lista ili najšira moguća opoziciona koalicija, Demokrate na terenu šalju omladinu da dijeli letke i flajere na kojima izjednačavaju DF i DPS optužujući DF za saradnju sa DPS-om.

Prurom, ćute o dešavanjima u Budvi, gdje se zajedno sa DF-om bore protiv DPS-a, a na terenu optužuju, bez dokaza, svoje kolege iz opozicije.

U ovako osjetljivom trenutku, kada je važno odbraniti Crkvu, voditi otvorenu kampanju protiv najjače opozicione grupacije je veoma neodgovorno i može samo biti pomoć režimu Mila Đukanovića.

Redakcija Borbe koristi priliku da zamoli DF da ne odgovara na ovu prljavu kampanju Demokrata kao i da zamolimo Demokrate da shvate ozbiljnost situacije kao i da su međuopoziciona trvenja sada nepotrebna već da treba uraditi ono što su i sami proklamovali – udariti što snažnije po DPS-u.

Zato Demokrate i svi ostali opozicioni subjekti, ubuduće vodite kampanju samo protiv DPS-a, a ne protiv kolega iz opozicije jer sad nisu važni mandati nego da se oni koji uništavaju naše živote ovoliko godina pošalji na smetlište istorije.

3 Comments
  1. Max komentariše

    Evo ga isus ponovo,dje mu je drvo da djelje

  2. Pravda komentariše

    Najjace kad vi iz Borbe kazete da ne treba opozicija da se napada medjusobno. A vi nema koju stvar niste izbacili koja je protiv demokrata. Mada pokusajte da se bazirate na prebijanje naroda po Srbiji ili pendreci ne bole kao ovi odje? Tamo su vandali. Moj Drazene, vise se napadaju opozicija po facebooku pred izbore nego cijele 4 god vlast. Nego ajde.

    1. Wu komentariše

      U srbiji niko ne prebija narod,ono ispred Skupstine nije narod nego stoka prodana za saku dolara.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.