Doktorka Danica Grujičić: Broj oboljelih od kancera u Crnoj Gori je u porastu zbog NATO bombardovanja!

0

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić rekla je da kovid-19, iako je respiratorna infekcija, izaziva buru u čitavom organizmu.

Ona je u emisiji „Fokus“ rekla da bez državnog zdravstva ne bismo mogli da se izborimo sa korona virusom.

– Bez obzira što raste broj pozitivnih, ima masa onih koji nemaju simptome. Ono što mi ne znamo je ko je taj koji ima u svom ždrelu i nosu viruse i može zaražiti 100 ljudi, a ko nema – rekla je ona.

Prema rečima Grujičić, cijeli organizam odgovara na infekciju i izaziva buru u organizmu gdje čitav organizam učestvuje u bolesti.

Grujičićeva je ukazala na posledice NATO bombardovanja po maligne bolesti u Srbiji, pa i na korona virus.

– Ja sam ubijeđena da nije slučajno što na čitavom Balkanu u Srbiji i Crnoj Gori raste broj oboljelih. Ja sam ubijeđena da je to zbog bombardovanja – kazala je ona.

Ona je rekla da se 25 djece trenutno liječi u Srbiji od malignih bolesti u Institutu za radiologiju, te da je to dokaz o bombardovanju.

– Zalažemo se za naučno istraživanje toga. Ko se plaši jedne naučne studije, sveobuhvatne od Subotice do Prizrena šta se desilo 1999 – upitala je ona.

Grujičićeva je navela da se vidi da su tumori sve agresivniji, da napadaju sve više mlađe, te da postaju sve nepredvidljiviji.

– Apsolutno se zalažem da to mora biti na naučnoj osnovi, ali to ne može ako država ne bude iza toga – kazala je ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.