Joković: Odluka o načinu izlaska na izbore do kraja sedmice

1

Glavni odbor SNP-a danas će održati elektronsku sjednicu, ali neće raspravljati o načinu izlaska partije na izborima, već su u pitanju konsultacije u vezi sa procedurama predlaganja kandidata za poslanike i odbornike.

„O izbornom nastupu biće odlučeno do kraja ove sedmice“, kazao je za Pobjedu Vladimir Joković, predsjednik SNP-a.

On je istakao da još nije odlučeno gdje će biti održana sjednica.

„Moramo poštovati mjere NKT-a, ne možemo okupiti 120 članova na jednom mjestu. Vidjećemo kako da to riješimo, da li da to bude elektronska sjednica ili da održimo sastanke razdvojeno, po regionima“, kaže Joković.

Ponovio je da SNP želi široku opozicionu koaliciju, ali ako je ne bude moguće formirati, partija je spremna i za samostalni nastup.

„Nema ništa novo po tom pitanju. Do kraja sedmice trebalo bi da odlučimo kako ćemo na izbore“, dodao je Joković.

On je ranije objasnio da Glavni odbor odluku o eventualnom koalicionom nastupu na izborima mora da donese dvotrećinskom većinom, dok o samostalnom izlasku odlučuje prostom.

1 Comment
  1. Pivljanin komentariše

    Je li ovo vijest od prosle nedelje ili Jokovic ne govori istinu, jer je u prosli cetvrtak, petak isto ovo je rekao. Ja sam prelomio, nazalost je tako ali moram glasati listu koja je vec oformljena. Razocarao sam se u tebe Jokovicu, mislio sam da si ozbiljan covjek. NE DAMO SVETINJE braco i sestre!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.