Medojević: Premijer Marković udbaškim metodama pokušava da prevari Mitropoliju i vjerujuće glasače DPS-a, ali je provaljen!

8

“DPS je juče dobio važne rezultate istraživanja javnog mnenja koja pokazuju da gotovo 50% pravoslavnih birača DPS nije sigurno da će dati glas režimu na izborima 30. avgusta, zbog progona pravoslavlja i naše Crkve, saopštio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a.

“U uslovima pandemije korone i straha izazvanog bolešću, gotovo svi funkcioneri te stranke koji su isključeni iz pravoslavlja, pa čak i članovi njihovih porodica nalaze se u stanju neopisive panike zbog izvjesne mogućnosti proklestva Crkve koja je napadnuta od strane tih lica, a dobro znaju kako su im ranije prošli neki drugari koji su nasrtali na svetinje.

Panika u vrhu DPS od sigurnog gubitka vlasti i od prokletsva razaraju ne samo vrh ove stranke nego se to stanje spustilo do baze.

Zato Marković pokušava udbaškim metodama da prevari ne samo Mitropolita nego i razočarane glasače DPS-a. Nadam se da uličarskim žargonom rečeno, a taj način izražavanja najveće koristi ova vlast, „prodaja cigle” neće proći i neće se nekim trulim kompromisom koga će predložiti premijer spriječiti očigledni poraz DPS-a”, kazao je Medojević.

8 Comments
  1. Munja komentariše

    Kako si ti izblejao, kukala ti majka.. Šta bi sa tobom moj Medojević, hahaha.. Čije je tebe stiglo prokletstvo te si tako ciknuo.. Što bi rekao Fazlinović: a budale, braćo moja mila

    1. Level komentariše

      Nešto mi se čini da ti ne prijaju ove činjenice što je Medo iznio, a? Je li prost&tutko Milaševa? Polako te hvataju panika i strah od onoga što neminovno dolazi, ne želiš da vjeruješ ali ti je jasno da je gotovo! Izdrži još malo Munjo magareća, samo još malo. 😄😁 OJ HA 😁😄

  2. Pišonja i Zuga komentariše

    Ha,haaa, a vidi Munju popisham se u nju.
    Munjo,dukljanski pozdrav za tebe:
    E shipu racq budaletuno dukljanska
    E fumo tuti evivashi.

  3. Kontra revolucija komentariše

    Zao mi je Munja, al od septembra se nemoj javljati na ovaj portal !.
    Nemoj se vise brukati !!!.

  4. Traktorist komentariše

    Svima koji negiraju NEZAVISNU DRŽAVU CG treba karati kevu 😂😂

    1. E komentariše

      Ima li tvoja vremena za predah?

      1. Pišonja i Žuga komentariše

        Nema ,ja sam sad sjahao s Traktoristine majke.
        Sad ću na hanumu Traktoristinu .
        E shipu racq ,Traktoristo.
        E fumo tutti evivashi.

  5. Prle komentariše

    A što komentarišete ovog „munju“ ili „traktoristu“, to su kretenčine koje laju za neku siću, obične pacovčine!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.