Mikijelj (DF): Banda koja je na silu otela vlast u Budvi biće uskoro otjerana u prošlost!

3

Mladen Mikijelj (DF) koga je nova većina smijenila sa mjesta sekretara za investicije, kazao je da je prošlo 50 dana od kada su odbornici OKG sa satelitima i kupljenim odbornikom predali inicijativu za smjenu predsjednika Opštine i SO Marka Carevića i Krsta Radovića.

“Za samo 50 dana uspjeli su da stanu rame uz rame sa bivšim svojim saborcima koji su ovaj grad zavili u crno. Za samo 50 dana uspjeli su da urade ono što nije njihovim prethodnicina. Uspjeli su bace suzavac na našu djecu, da zajedno sa policijskim i parapolicijskim snagama iz zgrade Opštine izbace legitimno izabrane oredstavnike naroda i svoje sugradjane. Uspjeli su zajedno sa Ministarstvom finansija i Privrednim sudom donesu privremenu mjeru zabrane raspolaganja novcem Opštine. To je ono što su radili i prije 2016., a sada su uradili ono po čemu su bili poznati da ljudi koji rade u ovoj Opštini ne mogu da prime pošteno zarađene plate. Uspjeli su za 50 dana da posvađaju kumove, prijatelje, rodbinu, da pokažu da su im fotelje značajnije od bilo čega drugog, pa makar one bile krvave”, kazao je Mikijelj.

Poručio im je da jedino što nijesu uspjeli u ovom periodu da urade da se predstave građanima i svoje sugrađane pogledaju u oči.

“Šta bi oni mogli uopšte reći sugrađanima, čime bi se pohvalili… da se pokažeš sugrađanima treba velika hrabrost, to ne mogu kukavice da urade. Za razliku od njih legitimno izabrani Carević i Radović su svakoga dana sa svojim sugrađanima, mogu da pogledaju u oči i da kažu da su uspjeli iz zgrade Opštine da izbace kriminal, iskorijenimo korupciju, vratimo 30 miliona eura, uradimo jiz infrastrukturnih projekata…” naglasio je Mikijelj i dodao da će 30. avgusta građani na izborima kazniti OKG.

3 Comments
  1. Traktorist komentariše

    Fasistima spc i deefa jbt kevu pod hitno

    1. Ruzica komentariše

      Traktoris mnogo jedes govna jebi prvo svoju , mozda ti bude super jer do tih ne mozes prici smrdo

  2. Level komentariše

    Traktorsko goveče, nakon keve možeš i ti slobodno i lagano, da nam svima kolektivno pocucl@š srpski ljubavni mišić. 😄😁 OJ HA 😁😄

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.