Ivanović (SNP) u Zeti: Vlast hoće da prevari penzionere

0

U Zeti je održana sjednica OO SNP Golubovci, na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija s posebnim osvrtom na predstojeće izbore. Sjednicom je predsjedavala predsjednica OO SNP Golubovci Slađana Kaluđerović, a prisustvovali su potpredsjednik partije i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Dragan Ivanović, te potpredsjednici Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Radmila Čagorović, Bogdan Božović i Marija Radinović.

Potpredsjednik Ivanović je upoznao prisutne sa trenutnim partijskim aktivnostima u susret parlamentarnim izborima zakazanim za 30. avgust, kao i sa tokom pregovora sa pojedinim opozicionim partijama čiji je cilj postizanje dogovora o koalicionom nastupu.

Ivanović je istakao da je odluka Vlade da uputi Skupštini Predlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o PIO čist predizborni trik, sračunat sa ciljem da se pridobiju glasovi penzionera. Takođe, poziv Vlade upućen Mitropoliji crnogorsko-primorskoj da se nastave razgovori o spornom Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, koji je duboko podijelio Crnu Goru, je još jedan manevar vlasti da stiša tenzije u susret izborima i predstavi se kao neko ko pokušava da ponudi rješenje za ovaj veliki problem.

Ivanović je ukazao da SNP CG svakog dana bilježi rast, da nam se javljaju novi članovi koji u našoj partiji vide snagu koja je sposobna da pruži adekvatna rješenja za veliku ekonomsku, socijalnu i institucionalnu krizu, što nam daje dodatan motiv da nastavimo istim putem.

Članovi OO SNP Golubovci juče su iskoristili svoje pravo i predložili kandidate za poslanike u Skupštini Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.