Medojević: Đukanović spreman da zapali državu, DPS i Crna Gora ne mogu preživjeti zajedno!

3

piše: Nebojša Medojević, predsjednik Pokreta za promjene i poslanik DF-a

Nik Đeljošaj je politički lider ujedinjenih Albanaca u Crnoj Gori. Nakon više decenija podjela među političkim predstavnicima Albanaca u Crnoj Gori koji je organizovala UDBA i DPS, politički centri Albanaca u Prištini, Tirani, a posebno albanska dijaspora u SAD-u su donijeli odluku da se sve nacionalne političke partije Albanaca nastupaju JEDINSTVENO na JEDNOJ LISTI.

Oni su izabrali Nika Đeljošaja za političkog lidera, koji će se oko fundamentalnih političkih stavova Albanaca konsultovati sa ovim centrima.

Tako su Albanci na efikasan način pobjedili u Tuzima stari koncept UDBE da albanske stranke međusobno posvađaju, suprotstave, a da klasičnom političkom korupcijom kupe glasove od Albanaca.

Izbori u Tuzima su pokazali da su Albanci u Crnoj Gori, uz podršku centara Albanske nacionalne politike, pronašli optimalni odgovor DPS i UDBI- JEDINSTVO I JEDNA LISTA.

Više puta sam u javnosti govorio, bez bilo kakve mržnje ili emocija, da Albanci u Crnoj Gori nikad nijesu priznali teritorijalni integritet i suverenitet, kao ni Ustav ni granice Crne Gore. Nijedan albanski nacionalni političar ni iz vlasti, ni iz opozicije NIJE glasao za USTAV CRNE GORE.

Albansko pitanje je OTVORENO u Crnoj Gori, uzalud sam ukazivao javnosti.

I odmah da kažem, SVAKA ČAST ALBANCIMA!!! Od njih mi Njegoševski Crnogorci treba da učimo.

SLOGA I JEDINSTVO je imperativ, ako želimo da pobijedimo DPS i UDBU!!! A to je imperativ, ako želimo da SPASIMO našu državu Crnu Goru.

Sa Albancima u Crnoj Gori ćemo morati da razgovaramo. Otvoreno i pošteno. Nakon smjene ovog satanističkog lopovskog režima i demontaže bolesnog totalitarnog sistema, MORAĆEMO razgovarati sa SVIMA. Crnoj Gori je potreban najširi KONZENZUS o uređenju naše zajedničke kuće. Suverenost i teritorijalni integritet, granice, demokratija, sloboda, ljudska prava i slobode , vladavina prava, tržišna ekonomija, socijalna pravda i drugi međunarodno priznati standardi uređenja jedne moderne evropske države se ne mogu dovoditi u pitanje.

Organizacija vlasti, kulturna, nacionalna i manjinska prava, nivoi samouprava i druga otvorena pitanja treba da budu predmet razgovora i budućeg konzenzusa. SVA PRAVA SVIMA. Dijalog, pošten i pravedan dogovor znači MIR U KUĆI.

PREDUSLOV ZA DOGOVOR I MIR U KUĆI JE SMJENA POSLEDNJEG KOMUNISTIČKOG TOTALITARNOG REŽIMA U EVROPI!!

Đukanovic je izvor podjela, mržnje, sukoba, tenzija. Njega jedino interesuje očuvanje nekontrolisane lične vlasti, po SVAKU CIJENU

Jer samo tako brani novac koji je opljačkao od države i naroda.

Spreman je da zapali državu, samo da ostane na vlasti.

CRNA GORA I DPS NE MOGU PREŽIVJETI ZAJEDNO!!!

BIRAJ CRNU GORU!!!

3 Comments
  1. Kontra revolucija komentariše

    Ko sa albancima pravi planove taj ce za nedugo nestati !!!.
    Ne moze se separatistima verovati !.
    Medojevicu, ne budi i ti glup kao Djukanovic !.
    Zar ne vidis kako mu noz u ledja
    zabadaju ?.
    A vala ga je i zaradio , izdajnik
    roda svoga !!!.

    1. sestru traktoristinu ..bem komentariše

      Ne kapiraš,revolucionar.
      Mućni malo glavom,
      druga priča je u pitanju.

  2. anom komentariše

    MEDO dje ti je bila pamet 2006 .Ti si veliki POLITICAR.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.