Radović: Pučisti iz DPS-a u Budvi postavljaju na funkcije osobe koje su povezane sa kriminalom i pljačkom!

0

Legitimni predsjednik SO Budva Krsto Radović je ponovo danas pročitao imena svih odbornika i funkcionera odgovornih za haos u Budvi, ali i podsjetio javnost da sada Opštinom upravljaju kadrovi Lazara Rađenovića.

“Snežana Kuč je možda i najhrabrija i najiskrenija osoba je prije nekoliko mjeseci u parlamentu priznala da je ponosna što joj je Sveto Marović bio šef, što joj je Lazar Rađenović bio predsjednik Opštine i što je taj sistem tako funkcionisao. Ona se nije odrekla njih, nije se odrekla kriminala. Međutim ovi ostali, koji su se pravili fini ove tri i po godine, kako oni nisu znali, su lagali. Oni su i znali i htjeli, i to potvrđuje da su sada nastavili kontinuitet Lazara Rađenovića. Njegov kadar je takozvani predsjednik Divanović, njegov specijalac Tanja Kažanegra je postavljena za sekretarku za društvene djelatnosti”, kazao je Radović.

Kako funkcioniše kriminalna banda, kako je kazao, potvrđuje i imenovanje sekretara za investicije.

“Dragan Vukadinović koji je bio direktor WTE otpadne vode, kada je napravljena najveća pljačka Opštine Budva sada umjesto Mladena Mikijelja postavljen za sekretara za investicije. On je direktno nadležan za projekat gdje se kralo i protiv koga je policija 2015. podnijela krivičnu prijavu. Zamislite taj paradoks. Naravno, moram pomenuti i šeficu Rađenovićevog kabineta, Jelenu Baštricu koja je sada šefica Divanoviću, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.