Bečić: Mafija vodi državu!

4

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić poručio je da je u državi na snazi klasično institucionalno iživljavanje i terorizam, a institucije su pretvorene u punktove Demokratske partije socijalista (DPS) i kriminalnih struktura.

„Mafija vodi ovu državu“, kazao je Bečić na zajedničkoj konferenciji za novinare Demokratske Crne Gore, Demosa, Građanskog pokreta (GP) Nova ljevica, Partije invalida, penzionera i restitucije (PIR), Društva za istraživanje politike i političke teorije i borca za ljudska prava, Radenka Lacmanovića, povodom aktuelne političke situacije u Crnoj Gori i Budvi sa posebnim osvrtom na hapšenje i privođenje potpredsjednika Demokrata Dragana Krapovića.

Bečić je naveo „tri primjera institicionalnog iživljavanja – tri organa juče su pokazali da su punktovi DPS“.

„Prvo da počnemo od SDT-a, koje je donijelo rješenje o zadržavanju od 72 sata za našeg Dragana Krapovića, ljudske i političke gromade, što će ući u istoriju tužilačkog srama i besčašća. Sa jedne strane Svetozar Marović, Migo Stijepović i drugi kriminalci uživaju u Podgorici, Beogradu, u bijelom svijetu, a stavljaju lisice na ruke čovjeku koji je pobijedio kriminalce 2016. i vratio dugove koje su oni napravili. DPS zna da je on prepreka za nasilno i protivustavno uspostavljanje vlasti u Budvi“, rekao je Bečić.

On je dodao da specijalni državni tužilac Milivoje Katnić pored stotina neriješenih slučajeva iz oblasti visokog kriminala i korupcije, prioritetno utvrđuje broj diskusija i replika na sjednicama SO po opštinama i navodne saobraćajne prekršaje po Budvi.

„Ko nam je ukrao 200 miliona palih garancija koje smo platili kao građani, što ćutite i krijete? Ko je ukrao 10,5 miliona u slučaju Limenke? Šta je sa petrovačkim šetalištem, aferom Avala i brojnim drugim privatizacijama, šta je sa aferom Domen.me, Akva parkom, kampom Zlatica?“, pitao je Bečić Katnića.

4 Comments
  1. Kafanski filozof komentariše

    Klerofašisto i tebi će doći kraj.

  2. Max komentariše

    Evo ga opet onaj sto misli da je isus , ja da sam na tvoje mjesto sad bih snimio spot kako hodas po vodi ,zivota mi….pokusaj

  3. Q komentariše

    Zdrav u glavu opozicioni politicar bi na prvo mjesto svog djelovanja stavio rusenje DPS-a a ne skupljanje mandata Dakle sva prica je smijesna ako Demokrate ne sjednu za sto vec slijedecu sedmicu i ne dogovare siroki front za rusenje dotone sa vlasti.Aki to ne uradite niate nista bolji id DPS-a i sve ponasanje vam je obicna prevara.Dakle sve je na vama.Tik-tak.

  4. kriminal komentariše

    Znamo Becicu da mafij vodi drzavu a ti si izgleda to tek sad otkrio! Preduzumaj nesto! Nema vise od vrata do vrata nego nesto konkretno predlozi!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.