Carević, Radović, Božović i Mikijelj obišli Vatrogasnu jedinicu Budve!

0

Predsjednik Opšine Budva Marko Carević, predsjednik SO Budva Krsto Radović, Sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj i menadžer Opštine Budva Milo Božović obišli su Vatrogasnu jedinicu Budva nakon jučerašnjeg privođenja pripadnika Službe zaštite i spasvanja Budva od strane pripadnika CB Budva.

U današnjoj posjeti Vatrogasnoj jedinici Budva, Predsjednik Carević, kazao je da je ponašanje policije u Budvi ovih dana, neprimjereno za 19. vijek, a ne za 21.

„Poslijedice toga su pretučeni vatrogasci. Radovanu Zecu je polomljen nos, uništena je oprema…To je nažalost Crna Gora i dobro je da ljudi to vide, a pritom svi znaju koliko smo uložili u Vatrogasnu jedinicu i koliko ovi momci doprinose našem društvu“ kazao je Carević.

Predsjednik SO Budva, Krsto Radović kazao je da je sem Opštine Budva, ovih dana uhapšena i Vatrogasna jedinica, te da trenutno jedina ustanova u Budvi koja nije uhapšena jeste Dom zdravlja.

„Ova vlast je vatrogascima omogućila i nove uniforme i komplet opremu, kao i sva sredstva neophodna za rad, koja naravno prethodnici koji sada hapse ove ljude nijesu uspjeli da im obezbijede“ kazao je Radović.

(RTV Budva)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.