SNP: DPS i NKT se plaše litija, što ne uvedete onda martovske mjere, ako se plašite korone!

2

Socijalistička narodna partija smatra skandaloznim ponašanje NKT-a, koji, umjesto da se bavi svojim poslom, daje sebi za pravo da daje “punu podršku policiji” i njenim batinaškim akcijama.

Na ovaj način su preuzeli ulogu i Vlade i Skupštine, što je sramotno i skandalozno. I ranije su građani znali da su sve institucije u političkim rukama DPS-a, sada su se uvjerili da je to i ovo i ovakvo tijelo.

Sve vrijeme smo argumentovano tvrdili da ovo nije nacionalno koordinaciono tijelo, već isključivo političko, koje koristi struku za predizbornu DPS kampanju, i da kod donošenja njihovih odluka postoje ne samo epidemiološki, već i politički motivi. Jučerašnja njihova ocjena o postupanju policije samo je dokaz da ovo tijelo nema namjeru da se bavi onim zbog čega je osnovano, već marketingom i promocijom vlade. I ono malo povjerenja koje su imali kod crnogorskih građana, ovim činom su izgubili. I ranije smo bili svjedoci da jedna pravila važe za predstavnike opozicije i vjerni narod, a druga za članove i funkcionere DPS-a, i ne možemo da se ne zapitamo obični građani da poštuju mjere, kad se istih ne pridržavaju vodeći političari u državi! Koja je logika u donošenju odluke da se zabrane skupovi na otvorenom, dok se u zatvorenom isti mogu održavati?

Zašto, gospodo iz NKT, ne uvedete martovske mjere, kojima se uporno dičite i hvalite njihovim rezultatima, pri čemu ne pominjete da su te iste mjere u potpunosti ekonomski uništile našu državu? I tad i sad, odgovor je više nego jasan svakom građaninu: DPS i NKT se plaše litija, kao i Budve i dešavanja naroda! I njima je kristalno jasno da je njihov politički kraj na vidiku, i da nema te korone, koja ih može spasiti.

SNP smatra da se lista DPS-a za izbore može slobodno nazvati “lista NKT-a”, jer su članovi ovog političkog tijela sa DPS izbornih lista, koji su sada postali i njihove glavne uzdanice. Vjerovatno su, poslije njihove pirove pobjede nad koronom, sve svoje aktivnosti usmjerili u kampanju DPS-a i njegovih satelita. Ovu prevaru i nepravdu građani su odavno prepoznali. Izgubili su svaku vrstu kredibiliteta, i narod im, jednostavno, više ne vjeruje. Ako nastave sa ovakvim radom, pred izbore možemo očekivati i njihovu odluku da svi možemo i bez maski da glasamo, ako zaokružimo DPS. A što se tiče njihove podrške batinjanju i maltretiranju od strane policije, dobro bi bilo da makar pogledaju upozorenje gospodina Orava, koji je premijeru poručio da se sva policijska prekoračenja pod hitno moraju ispitati.

SNP pita NKT da nam na vrijeme kažu da li će, u dogovoru sa Đukanovićem, kao u Tivtu odložiti izbore i time, makar na par mjeseci produžiti njegovu vladavinu. Bilo kako bilo, u avgustu ili kasnije, sa maskama ili bez njih, blizu je politički kraj DPS-a, a bogami i ovakvog sramotnog nacionalnog koordinacionog tijela.

2 Comments
  1. Kafanski filozof komentariše

    Narode ne slusajte vise NKT i diktatorsku vladu !.
    Sve sto rade, rade za svoj interes !.
    To se dobro prepoznaje dvostrukim arsinima !.
    Sve nove zakone izbacuju ko da su delirijumu !.
    Valjda zbog nedostatka kokaina !.
    Terajte ih do iscrpljenja !!!.
    Narode ili oni vas ili vi njih !.
    Ko voli batine nek im bude dalje rob !.

  2. Traktorist komentariše

    No će dati podršku kako kaže kafanski litinarkomanima😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.