Demokrate: Marković stvarni šef ANB-a, samo formalno premijer

3

Juče je postalo sasvim jasno da je Duško Marković formalni premijer, a i dalje stvarni šef Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Iz te partije su reagovali na saopštenje DPS-a, u kojem su Demokrate nazvali „satelitom“ Demokratskog fronta.

„Iznalaziti opravdanje za jučerašnje nasilje nad građanima širom Crne Gore, mogu samo kukavice i oni kojima se izlizao i poslednji sloj ljudskosti na obrazu. Takav politički kukavičluk stanuje na adresi DPS-a i njegovih poslušnika koji su spremni da za zaštitu kriminalaca daju sve, pa i da svoju čast bace pod đon. Juče je postalo sasvim jasno da je Duško Marković formalni premijer, a i dalje stvarni šef ANB-a. On je juče javno razotkrio svoj položaj i zaprijetio petnestominutnim terorom, koji je potom i sproveden. Marković je, dakle, samo pečat u rukama kreatora mračnih planova, Zorana Lazovića i Milana Roćena. U tim mračnim planovima juče nijesu poštedjeli ni djecu, na koju je bačen suzavac kao da su u pitanju najopasniji teroristi, a upisali su i prebijanje vezanih ljudi“, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

„Ono što su naložili Đukanović, Marković i Lazović nije hrabrost, već goli strah od gubitka vlasti, jer rastanak sa foteljama se primakao“, dodaju iz te partije.

Istorija je, kako navode Demokrate, pokazala da svaki diktatorski režim u svojim posljednjim fazama primjenjuje najstrožije i najmonstruoznije metode obračuna sa onima koji su mu najveća prijetnja.

„Zato potpuno razumijemo zašto je međunarodno poznati autokratski i kriminalni režim udario na Demokrate. Zašto crta mete predsjedniku i funkcionerima Demokrata. Zašto je je juče pohapsio gotovo kompletno rukovodstvo Budvanskih Demokrata. Zašto je kukavički i sa leđa udario na potpredsjednika Demokrata i funkcionere u Nikšiću. Zašto su DPS huligani napali uglednog ljekara i čelnika Demokrata u tom gradu. Zašto se funkcioneri Demokrata širom Crne Gore pozivaju na informativne razgovor. Odgovor je potpuno jasan – u strahu su velike oči, a uz to je i njihova mržnja nadvladala razum. Gospodo iz autokratskog režima, nemojte uz Demokrate vezivati bilo koga, niti Demokrate stavljati u bilo kakve koševe, prema vašim mjerama i upravljajući se kako to vama odgovara. Nećete nas uplašiti, nećemo se pomjeriti ni za milimetar, ne možete nas pokolebati i dobro upamtite da se nećemo povući. Ono što ste prisvojili i naučili u Vojinoj školi, a što danas primjenjujete nad građanima Crne Gore, neće proći u 21. vijeku. Probudili ste prošlost, ali će vas otjerati budućnost u kojoj vi nema šta da tražite“, zaključuje se u saopštenju Demokrata. Iz te partije su pozvali međunarodnu zajednicu da se jasno odredi u odnosu na događaje u Crnoj Gori.

3 Comments
  1. Kafanski filozof komentariše

    Djukanovic, Markovic i ostala banda su jedno zlocinacko udruzenje koje je stvoreno radi pljacke i bogacenja !.
    Zato tako postupa, posto ih ocekuje visegodisnja robija !.
    Za takva nedela ne moze sudstvo ni uslovnu kaznu da primeni, bas zbog tog udruzenja !.
    Zato oni salju specijalce na narod !.
    Ne vise zbog odrzanja na vlasti, nego sto se sad radi o njihovoj glavi i vratu !.
    Sad je samo pitanje koliko ce budala sa sobom u ponor povuci !.
    Car je go a njegov konzul jos goliji !!!.

  2. Prle komentariše

    Isto smeće kao i njegov prijatelj Sreten Radonjić!
    Smradovi se uvjek nađu!

  3. Traktorist komentariše

    Samo vi derište bradate sotonjare, pljačkaša je to banda, kad svetinja kradu, otimaju, bespravno grade, narod navode na zlo, litijama šire boleštine, arlauču ko maniti,oduzeti radne dozvole, nogu u prkno i proćerat iz NEZAVISNE CG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.