Stanković: Zvezda sprema feštu za pamćenje!

1

Na „Marakani“ je večeras šampionska fešta. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju od 19.15 Proleter u poslednjem kolu Superlige, najavljen je veliki spektakl sa kulminacijom po završetku utakmce kada će uslediti ceremonija dodjele pehara, zasluženo osvojene 31. titule prvaka.

Iz kluba su poručili da sve koji dođu na stadion čeka nezaboravno veče. Skakaće padobranci, pripremljeno je vrhunsko ozvučenje, LED svetla u crveno-bijelim motivima. „Marakana“ će se u jednom trenutku naći u potpunom mraku, pa će uslediti „eksplozija“, uz nezaboravan pirotehnički šou i efekte, kakvi do sada, kažu u klubu, nisu viđeni na ovim prostorima.

– Danas je lijep dan za Crvenu zvezdu i za svakog njenog navijača. I onog ko ne bude došao i ko dođe da pozdravi momke koji su osvojili titulu, koji su prošli dug put i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se da će doći mnogo ljudi da ih pozdravi. Ne mogu da kažem da će utakmica biti revijalna. Ali, biće spektakl i mora da se ispoštuje. To će biti dan fešte. Treba da se uklopimo u proslavu koja nas čeka prije, tokom i posle utakmice – istakao je Dejan Stanković, trener crveno-bijelih.

Mister je ponovio da ova titula ide klubu, igračima i navijačima.

Već sam pričao o mojim osećanjima. Ovo je titula igrača i navijača. Osjećam je i svojom kao navijač i trener Zvezde. Ne znam koji je to procenat, ali je osjećam svojom. Zahvalio sam svima koji su učestvovali u ovoj tituli.

Ni ovoga puta Zvezdin trener nije ništa konkretno govorio o pojačanjima za narednu sezonu, iako se uveliko pominju Srđan Spiridonović, Gelor Kanga, Aleksandar Katai i drugi.

Katai, Kanga…. To su fenomenalni igrači, dobro zapamćeni od strane navijača i kluba. Za sada stvarno ne znam ništa o tome. O imenima ne mogu direktno da pričam jer prelazni rok još nije počeo.

Zagonetan je bio i kada se povela priča o navodnom dolasku njegovog sina:

Filip Stanković je dobar, mlad golman, koji je, hvala Bogu, potpisao za Inter na četiri godine. Dobro mu je u Interu. Imamo prvog golmana i kapitena Borjana, a Nikola Vasiljević se posle pozajmice vraća u klub. Tu je i mali Andrija Katić.

Pripreme za novu sezonu će početi 11. jula. Planirano je da se prvi dio odradi na Divčibarama, gdje će se odigrati i jedna prijateljska utakmica 20. jula, posle čega slede povratak u Beograd i dva slobodna dana. Zatim slijedi drugi dio priprema u Vrnjačkoj Banji, gdje će Zvezda igrati tri pripremne utakmice, protiv domaćih ekipa. Generalna proba bi trebalo da bude na stadionu „Rajko Mitić“, najverovatnije sa stranim klubom.

Želimo jačeg protivnika iz inostranstva – rekao je Stanković.

1 Comment
  1. Munja komentariše

    A šta slavite, tuge tužne

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.