Darmanović: Tenzije sa Srbijom su ozbiljnija stvar od jednog izbornog kalendara

5

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović kazao je da vjeruje da su tenzije sa Srbijom ozbiljnija stvar od jednog izbornog kalendara.

Komentarišući današnju situaciju u Budvi, on je za TVCG rekao da ne vjeruje da iko uživa u društvu s političkim tenzijama koje trenutno postoje, ali da je to realnost koja nije od juče. Istakao je da će se na izborima, koji se budu odvijali po evropskim standardima, pokazati odnosi snaga, te da će rezultat na kraju morati svi da prihvate.

Darmanović je kazao, kako prenosi portal RTCG, da je „non pejper“ dosta pozitivnio vidio napredak Crne Gore u odnosu na poglavlja 23 i 24, što znači da Evropska komisija, kako je rekao ministar, smatra da je Crna Gora napravila pomak u ključnim oblastima.

Evropska komisija je, kako je naveo, svakako primijetila napore Vlade u borbi protiv korupcije i pranja novca, efikasniji rad sudstva.

„Vjerujem da će nakon smirivanja tla nakon izbora svi problemi biti lakše rješavani. Mi ostajemo posvećeni rješavanju 83 mjerila u poglavljima 23 i 24,“ naveo je on.

5 Comments
  1. Народна правда komentariše

    ŠTAKOR šupak elite!

  2. катуњанин нк komentariše

    Skim se ovaj svađa!

  3. Kafanski filozof komentariše

    Tenzije ti sam pravis !.
    A sto se poglavlja tice: Nemoj da lazes narod!.
    Ocene su ocajne, ni malo pomaka u poglavlju 23 i 24 !.
    Samo lazes i mazes!.
    Reci narodu koje kritike ste dobili , lopovi i prevaranti !.
    Sadasnjim tempom ce Crna Gora tek 2050- te u EU !.
    Dosta je lazi, reci narodu istinu !!!.

  4. Prle komentariše

    Ćuti debilčino!

  5. A,e komentariše

    Cg je po poglavlju 24,25 napravila pomak prema fasizmu sto EU vrednuje kao veliki uspjeh,a sto se tice tenzija sa Srbijom tu si i ti kreator kao i ostali montenegrinski vampiri.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.