Slika koja obilazi svijet: Policija hapsi Carevića, da DPS i Crnogorska korupcijom pokradu izbornu volju!

10

Nakon brutalnog prebijanja i hapšenja funkcionera Opštine Budva, policija je blokirala ulaz u grad. Kako naš portal saznaje, ulaz u Budvu je blokiran sa svih strana.

U Budvi je danas demokratija sahranjena. Policija hapsi legalno izabrano rukovodstvo i gradonačelnika Marka Bata Carevića, koji je na dostojanstven način branio izbornu volju građana.

Sila i represija porazili su danas drmokratiju u Budvi.

Podsjetićemo, gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović, uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine.

Takođe, uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savjetnik i bivši predsjednik SO Budva. 

U napadu SAJ-a, teško je povrijeđen Đorđe Vujović, bivši predsjednik SO Budva i aktuelni savjetnik predsjednika opštine.

10 Comments
  1. EU citizen komentariše

    EU most react on this antidemocratic regim in todays Montenegro!! If EU doesn`t send a reprimand to president Milo Djukanovic and his regim we in Montenegro will then understand that as EU supporting violence, dictatorship and rasism!

    1. aMNEzija komentariše

      don’t kaki

  2. mojmilo komentariše

    Sta je ovo, dje su lisice ?

    1. Црна_Гора komentariše

      Smrt FASIZMU Nato.montenegro.
      Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.

  3. Psiholog komentariše

    Kakvi god da su,izabrani su voljom naroda.ovo je zlocin prema glasacima i nepostovanje volje glasaca.u isto vrijeme,upozorenje narodu cijele drzave da cuti,daje pare,placa,sto nije dobro za nijednu zemlju na svijetu,pogotovo za sumnjivu demokratiju tipa policijske represivne drzave,tj diktature balkanskog tipa.svako ko ovako upotrebi policiju pokazuje u osnovi strah,i drzanje noge na vratu poslaniku izabranom od naroda,a to jeste cim je u opstini,je uzasno.niko nije siguran u ovoj zemlji,niste narode sigurni ni na ulici ni u sopstvenoj kuci.nazalost,2006 mislio sam da ce ovo biti drzava,a sada se vidi sto smo postali.
    Ustupam mjesto za komentar sendvic brigadi,i ljudima koji se prodaju za sendvic i par litara goriva.nek je vjecna.

  4. Maki komentariše

    Isto kao onaj u Americi što je koljenom ugušio čoveka.

    1. Qrvadin komentariše

      Ne mozes vampira koljenom da ubijes, nego glogom.

  5. Traktorist komentariše

    Pendreči srbijanskog ustašu

  6. Munja komentariše

    Živ li si kafanski, hahaha.. Šta bi, niđe te nema

  7. Khal Drogo komentariše

    Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.