Kraljevski klub izazvao skandal: Vinisijus ostaje bez zlatne lopte, Realova delegacija ne dolazi na ceremoniju?

0

Večeras se u Parizu dodjeljuje Zlatna lopta, najprestižnije pojedinačno priznanje u svijetu fudbala. Ove godine vlada velika neizvjesnost oko imena osvajača, ali bi ceremoniju mogao da obilježi popriličan skandal.

Španski mediji su prvi lansirali informaciju da je Real Madrid otkazao specijalni let kojim je delegacija od oko 50 članova trebalo da otputuje u Pariz. Razlog je u tome što su Madriđani saznali da Vinisijus Žunior, koji je slovio za prvog favorita ostao praznih šaka!

Informaciju je potvrdio Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder.

– Vinisijus Žunior neće da dobije Zlatnu loptu i ne ide u Pariz! Niko iz Reala neće da bude na ceremoniji… Ni Florentino Perez ni Vinisijus. Ni Karlo Anćeloti ti ni Džud Belingam neće večeras da budu prema odluci kluba – napisao je Romano.

Prema nekim izvorima, osvajač Zlatne lopte biće Rodri, vezista Mančester sitija. On je osvojio Premijer ligu i bio jedan od ključnih igrača u pohodu Španije do evropske titule.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.