Partizan ubjedljiv na trećoj premijeri: Asanova peta i Filipov lažnjak kao slike dana iz Humske

0

Bila je to utakmica u Humskoj kakve navijači najviše vole. One kada Partizan brzo dođe do vodećeg gola, pa se razigra, stvara šanse, postiže pogotke i na koncu lako upiše novu pobedu. Jedino što publike, silom prilika, nije bilo danas na Topčiderskom brdu.

Partizan je na trećoj „premijeri“ ove sezone lako kod kuće savladao Mladost – 4:1. Jeste „plivao“ delom prvog poluvremena, jesu i gosti iz Lučana izašli na teren u kombinovanom sastavu, ali su crno-beli odigrali atraktivno, postigli četiri, a mogli još toliko golova, tako da sa dosta samopouzdanja mogu u sredu put Surdulice, gde će ih čekati Radnik u daleko bitnijem meču od ovog, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Odličnu partiju u 45 minuta, koliko je imao na raspolaganju, pružio je Takuma Asano, koji je odigrao petom maestralnu asistenciju za vodeći gol, mada će se ona zvanično pisati Sadiku koji je jedva pipnuo loptu. A, aplauz na otvorenoj sceni od kolega sa klupe dobio je Filip Stevanović za lep gol, gde je najpre lažnjakom izbacio iz ravnoteže kompletnu odbranu Lučanaca i onda levom sa šesnaesterca pogodio kontra ugao.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.