Brđanin: Aktivnosti vodimo u kontinuitetu, nadamo se brzom lociranju ubice

0

Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin izjavio je, povodom potrage za osumnjičenim za ubistvo Milanke i Jovana Madžgalja, da je nagažovan veliki broj profesionalaza i policije i Vojske Crne Gore, i da očekuje brzo lociranje bjegunca.

Brđanin je u izjavi za portal „Dana“ potvrdio da su angažovane posebne i antiteroristička jedininica, kao i jedinicia granične policije i jedinicie VCG, kao i helikopteri, opremljeni termovizijskim kamerama i sredstvima koja omogućavaju identifikaciju i praćenje lica u uslovima smanjene vidljivosti i savjremena oprema za nadzor i osmatranje.

„Aktivnostima rukovodi regionalni Centar bezbjednosti „Sjever“, uz podršku specijalnih jedinica uključujući i rukovodioce posebnih sektora policije. Aktivnosti su kontinuirane i očekujemo brzo lociranje bjegunca, iako se radi o prilično razužnom i često nepristupačnom terenu. Pored potrage imamo zadatak, a to nam je prioritet, da obezbijedimo i okolna sela, kako bi žitelji ovog kraja bili bezbjedni“, kaže Brđanin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.