Žižić: Pred nama zahtjevne nedelje, nećemo potcijeniti Danilovgrad

0

Košarkaši Podgorice gostovaće danas ekipi Danilovgrada u okviru 4. kola I A MCKL.

Podgorica je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila učinak 2-1 (pobjede protiv Lovćena i Primorja, te poraz od Kotora), dok Danilovgrađani u tri kola samo trijumf protiv ekipe Šušanj (dok su poraženi od Teoda i Ibra).

Za Podgoricu će ovaj meč biti posljednja proba pred utorak, kada gostuje ekipi Širokog u okviru 3.kola NLB ABA 2 lige, a ujedno će pokušati da nastavi trijumfalni niz.

– Imamo zahtjevnih par nedjelja pred nama. Želimo da nastavimo pobjedmički ritam u ova takmičenja – kazao je za klupski sajt centar Nikola Žižić, koji je optimista pred sjutrašnji meč.

– Danilovgrad je mlada ekipa koju nikada ne treba potcijeniti. U jakom smo trenažnom procesu i nadamo se najboljem izdanju, koje će nas uvesti u dobar ritam i košarkašku formu u nastavku oba takmičenja – naglasio je Žižić.

Inače, sedam sedam utakmica 4.kola I A MCKL biće odigrano u četiri dana. Kolo otvaraju Jedinstvo 1950 i Ibar, a derbi sjevera igra se u Bijelom Polju sjutra od 17 časova. Sjutra će na programu osim meča Danilovgrad – Podgorica Bemax biti i duel Primorje 1945 – Milenijum.

U nedjelju od 20 časova igraju Vukovi Zeta i Kotor. Novi prvoligaš upisao je sva tri poraza, dok je Kotor nakon dvije pobjede zaustavljen u minulom kolu, ali svakako nosi ulogu favorita u ovom meču.

U ponedjeljak se igraju dva meča – Lovćen 1947 dočekuje Dečić, koji je jedan od četiri tima koji je ostvario maksimalan učinak u prva tri kola. Duel na Cetinju počinje u 19 časova. Sat kasnije, uz prenos na RTCG, igra se derbi u Nikšiću Sutjeska Elektroprivreda – Teodo.

Kolo će biti zaključeno u utorak, kada se od 16.30 časova sastaju SC Derbi i Šušanj.

Raspored

Subota

17.00 – Jedinstvo 1950 – Ibar

18.00 – Primorje 1945 – Milenijum

18.00 – Danilovgrad – Podgorica Bemax

Nedjelja

20.00 – Vukovi Zeta – Kotor

Ponedjeljak

19.00 – Lovćen 1947 – Dečić

20.00 – Sutjeska – Elektroprivreda – Teodo (RTCG)

Utorak

16.30 – SC Derbi – Šušanj

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.