Evropski kup: RK Lovćen će protiv Azerbejdžanaca odigrati dvije utakmice na Cetinju

0

Ovosezonsku evropsku epizodu rukometaši Lovćena započeće dvomečom drugog kola EHF Evropskog kupa protiv azerbejdžanskoh kluba Baki.

Dogovorom dva tima, a zbog smanjenja troškova, obje utakmice biće odigrane na Cetinju – prva već danas od 18 sati.

Aktuelni šampion Crne Gore sezonu je otvorio sa tri pobjede, a jedan od najzaslužnijih što su Cetinjani maksimalni bio je golman Savo Vujović koji je za Radio Cetinje najavio predstojeći evropski dvomeč.

„Za vikend nas očekuje meč protiv predstavnika Azerbejdžana. U pitanju je jedna veoma iskusna ekipa. Mnogo je bitan faktor što se obje utakmice igraju na našem terenu. Činjenica da se utakmice igraju u dva sata može biti naša prednost. Mislim da ćemo to lakše podnijeti s obzirom da smo mlađa ekipa od njih“, kazao je Vujović i dodao:

„Nadamo se i vjerujemo u prolaz u narednu fazu, što će biti veliki plus za crnogorski klupski rukomet“, naglasio je golman Lovćena.

Iako Lovćen nije blistao na startu sezone ostvarene su sve tri pobjede. Golman cetinjskog tima vjeruje da će igra biti sve bolja kako sezona odmiče.

„Što se tiče domaćeg prvenstva ne možemo biti nezadovoljni s obzirom na to da smo ostvarili maksimalan učinak. Ipak, u posjednja dva kola igra nije bila na željenom nivou, Radimo na tome da podignemo nivo igre u nastavku prvenstva i nadam se da će nam to poći za rukom“.

Vujović se uoči tekuće sezone vratio u Lovćen i apsolutno je opravdao epitet pojačanja.

„Drago mi je da sam se vratio u svoj matični klub. Uvijek je čast braniti pred svojom publikom, u svom gradu. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju u klubu i nadam se da će tako biti i ubuduće“, zaključio je Vujović.

Utakmica Lovćena i Azerbejdžanaca igra se od 18 sati u Sportskom centru, a ulaz je slobodan.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(Cetinjski list)

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.