U subotu Čudovišna žurka, tematska maskarada za mališane

0

U subotu će u centru BIG Fashion Podgorica biti organizovano peto izdanje tematskog maskenbala za djecu Čudovišna žurka. Početak je zakazan za 18 sati, a u programu će učestvovati mališani koje su roditelji prijavili kroz inboks Instagram stranice Dan Sunca.

Interesovanje za najčudovišniju maskaradu u gradu je i ovog puta bilo veliko. Imamo 70 takmičarskih mjesta i sva su popunjena vrlo brzo nakon početka prijavljivanja. Družićemo se u tematski dekorisanom prostoru i uživati u veselom programu, a vjerujemo da će maske i ovog puta biti zanimljive i da će se djeca, što je najvažnije, lijepo zabaviti. O najboljim maskama će odlučivati žiri, a proglasićemo pobjednike u tri kategorije: najstrašnija maskanajoriginalnija maska i najčudovišnija maska. Naša podrška tokom programa biće animatori Rent a party koji će pripremiti interaktivan program za učesnike, kako bi im bilo zabavno dok žiri bude vijećao. Biće to još jedno druženje za pamćenje, ističe Danijela Knežević iz agencije Memento koja organizuje događaj.

Pobjednici najčudovišnije maskarade u gradu osvojiće poklone koje je obezbijedio KidsLand.

S obzirom na to da je interesovanje za Čudovišnu žurku veliko, organizatori poručuju svima koji žele da budu dio zabave, a nijesu uspjeli da se registruju na vrijeme, da mogu prisustvovati i uživati u žurci, iako se ne takmiče u maskenbalu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.