Roganović i Klepo sjutra na ringu u Budvi

0

Predstavnici Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u boksu za mlade u Budvi – Miloš Roganović i Filip Klepo, na ring će u petak.

Poslije pobjede u eliminacionom meču kategorije od 63,5 do 67 kilograma nad reprezentativcem Srbije Hristoferom Dimitrovim jednoglasnom odlukom sudija, Miloš Roganović će se u osmini finala boriti protiv Kazahstanca Torekhana Sabirkhana, dok će svoj debi na šampionatu Filip Klepo u kategoriji od 75 do 80 kilograma imati protiv Vena Keni Žana Čarlsa sa Sejšela.

– Miloš je uspješno startovao na šampionatu, pošto je u jednoj dobroj borbi savladao reprezentativca Srbije Hristofera Dimitrova. U svakoj rundi Miloš je bio bolji i slavio je jednoglasnom odlukom sudija. Taj prvi meč na šampionatu je nekako uvijek i najteži, ali je Miloš pokazao dobru formu, dobru želju, a i kvalitetno vođenje borbe. Sjutra ga očekuje, po mišljenju mnogih najbolji bokser u toj kategoriji, četvorostruki šampion Azije. Miloš je željan i voljan da se pokaže u tom meču na najbolji način, da prevaziđe sebe i dođe do pobjede i plasmana u četvrtfinale – rekao je trener reprezentacije Crne Gore Boško Drašković, pa dodao:

– Drugi naš predstavnik na šampionatu Filip Klepo sjutra boksuje protiv boksera sa Sejšela, o kojem ne znamo ništa. Momci su dobro trenirali, kvalitetno se pripremali, prošli su sve faze priprema kvalitetno i nadam se da će sjutra zablistati – zaključio je Drašković.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.