ABA 2 liga: Sutjeska prvi put pred svojim navijačima

0

Vrijeme je za prvi meč košarkaša Sutjeske na domaćem terenu u ABA 2 ligi. Nikšićani će danas od 18 sati ugostiti Vojvodinu.

Novosađani su bili rival ekipi iz grada pod Trebjesom u plej-ofu prethodne sezone, kada je u Nikšiću napravljen sjajan ambijent, Sutjeska je tada imala veliku podršku navijača…

Pozivam nikšićku publiku da dođe, da napuni dvoranu, jer će nam njihova pomoć biti potrebna. Vojvodini ne treba puno trošiti riječi, mislim da je dosta rečeno, a njihove ambicije su poznate. Imaju kontinuitet i igrača i trenera. U KLS i NLB ABA2 ligi su sve utakmice dominantno pobijedili. Od mojih igrača tražim da, bez obzira na to kako prođemo, svaki čovjek koji dođe da nas podrži, izađe iz sale zadovoljan“, rekao je u najavi meča trener Dragan Bajić.

Bajić je istakao šta je bitno kako bi ekipa došla do pobjede.

Moramo biti fokusirani, da se borimo za svaku loptu i da disciplina u igri bude na visokom nivou. Samo takvim pristupom možemo da se nadamo pozitivnom ishodu”.

Vojvodina je bez poraza u dosadašnjem dijelu sezone.

Svjesni smo da je ovo derbi, duel ekipa sa najvećim ambicijama. Znamo da je Vojvodina kvalitetna, da nema poraz u sezoni. Imaju dubok sastav sa dobrim pojedincima, a pojačali su se igračima koji su prethodne sezone igrali u AdmiralBet ABA ligi. Ali, i mi imamo svoje adute i nadamo se pozitivnom ishodu. Imali smo dosta vremena da se pripremimo za ovaj meč. Svi smo zdravi i na raspolaganju da pomognemo“, poručio je Jovan Vojinović.

Vojinović takođe očekuje podršku sa tribina.

Novi sistem NLB ABA2 lige nam je omogućio da igramo pred domaćom publikom, čega smo se svi uželjeli. Prethodne sezone, upravo protiv Vojvodine, navijači su nas podržali u velikom broju. Nadam se da će ovog puta doći da uživaju u dobroj košarci, a mi u njihovoj podršci“, dodao je Vojinović.

Trener Vojvodine, Miloš Isakov Kovačević respektuje našeg predstavnika.

U četvrtak nas očekuje najteže gostovanje od početka sezone. U pitanju je veoma iskusna i kvalitetna ekipa Sutjeske. Riječ je o ekipi koja je veoma dobro popunjena na svim pozicijama, kako pod košem, tako i sa igračima na lopti, predvođena iskusnim abaligaškim trenerom Bajićem. Mi smo u dobrom ritmu. Svjesni smo da nas čeka vruć domaći teren i pune tribine. Daćemo sve od sebe da nastavimo sa pozitivnim rezultatima na početku sezone“, rekao je Miloš Isakov Kovačević.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

https://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.