Pjanić: Uživam u Rusiji, Moskva je prelijep i bezbjedan grad

0

Fudbaler moskovskog CSKA Miralem Pjanić rekao je da su se njegove ranije riječi o nevoljnosti da igra protiv reprezentacije Rusije odnosile na pitanja lične bezbjednosti. Kao i da sada shvata da je Rusija bezbjedna, kao i da je Moskva prelijep grad u kome uživa.

Pjanić je potpisao za CSKA iz Moskve, sada igra za ruski klub, a ranije je govorio protiv utakmice BiH protiv Rusije. Kako kaže, tada se plašio lične bezbjednosti, ali sada shvata da za to nije bilo razloga.

„Zbog situacije koja se razvijala u to vrijeme, nisam očekivao da ću završiti u Rusiji, ali moram nešto da razjasnim: upravo u tom intervjuu sam govorio samo o ličnoj bezbjednosti , a mi uopšte nismo znali šta se dešava u zemlji, i, uprkos tome što se ništa nije završilo, vidim da je ovdje bezbjedno. Moj komentar se odnosio isključivo na to da nismo znali koliko je bezbjedno održati meč u Rusiji. To je tada bio stav čitavog tima. Sada sam tu i nemam čega da se stidim. Sve moje riječi su se ticale samo bezbjednosti“, rekao je Pjanić.

Potom je dodao da uživa u Rusiji.

„Istražujem Moskvu – to je zaista prijelep grad, kao što sam već rekao, igrao sam ovdje dva puta – protiv CSKA i Lokomotive Još ne poznajem grad. Istovremeno, moji prijatelji su uvijek govorili o Moskvi. To je lijepa, čista i, što je najvažnije, sigurna metropola, tako da sada uživam u životu ovdje, kao i u prilici da živim i igram fudbal“, dodao je Pjanić.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.