Remi kadeta na startu kvalifikacija – Kavaja: Ovo nije loš rezultat

0

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore remijem sa Izraelom (1:1) u Kišinjevu otvorila je nastup u grupi 10 prve runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sokolići su dobro otvorili meč i u 6. minutu došli do prve šanse za gol. Ipak, Matija Jovanović je iz povoljne pozicije šutirao pravo u golmana. Nakon nešto više od pola sata igre, u šansi se našao Đorđe Fabris, koji je poslije asistencije Andrije Vukoje bio zamalo neprecizan.

Vukoje je u 72. minutu šutirao preko gola, da bi šest minuta kasnije postigao autogol poslije kornera Izraela.

Konačan rezultat postavio je Matija Jovanović dva minuta prije isteka regularnog toka utakmice. Marko Glendža je uputio centaršut, Andrej Kartal je šutirao, da bi na odbijenu loptu prvi došao Jovanović i poslao je u mrežu rivala.

Ovo nije loš rezultat, ali mislim da smo trebali da izvučemo više iz ove utakmice. Možda smo sa previše respekta, ali i nekog straha, ušli u meč. Vjerovatno je svoje odradio i taj pritisak prve utakmice na ovakvim turnirima, gdje je važno ostati neporažen. U tom dijelu smo i uspjeli, tako da smo zadržali velike šanse da se nađemo u narednoj rundi. U prvom poluvremenu imali smo nekoliko prilika za gol, dok su nastvavku greškama dozvolili rivalu da nas ugrozi. Čak smo i postigli autogol, međutim, odmah nakon toga smo reagovali na pravi način, pojačali ritam i to nam se isplatili kroz izjednačujući pogodak. Slijedi nam težak meč sa Švajcarskom, važno je da se odmorimo i što bolje pripremimo“, rekao je selektor crnogorskih kadeta, Radovan Kavaja.

U drugom kolu grupe 10, naša selekcija se sastaje sa Švajcarskom. Taj meč igra se 26. oktobra sa početkom u 12 časova.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.