„Dejli mejl“: Junajted izabrao Ten Hagovog naslednika

0

Mančester junajted je proteklog vikenda prekinuo niz loših rezultata trijumfom nad Brentfordom, ali teško da će to olakšati poziciju u kojoj se nalazi Erik ten Hag.

Dejli mejl objavio je informaciju da je Junajted već izabrao Ten Hagovog naslednika na mjestu novog trenera prvog tima i da je to Ćavi sa kojim su se članovi uprave kluba, tvrdi isti izvor, sastali dva puta u poslednjih nekoliko mjeseci.

Navodno, četvoročlanu delegaciju u pregovorima sa doskorašnjim trenerom Barselone predvodio je direktor Omar Berada, poslednji sastanak dvije strane bio je prošlog četvrtka u Barseloni, mada iz kluba kažu da je razlog odlaska u Kataloniju dio poslova INEOS grupe pod vlasništvom Džima Retklifa koji nije vezan za klub i fudbal uopšteno.

Postoji zamisao da se u slučaju otkaza Eriku ten Hagu ekipa kratkoročno povjeri Rudu van Nistelroju koji je dio aktuelnog stručnog štaba, dok bi na polusezoni ili na kraju sezone, ekipu preuzeo Ćavi.

Legendarni Španac je tri godine predvodio Barselonu kao trener, za to vrijeme osvojio je prvenstvo i Superkup Španije, a nakon rastanka sa „Blaugranom“ isticao je da ne želi da radi u Španiji.

Mančester junajted trenutno zauzima 12. poziciju u Premijer ligi sa 11 osvojenih bodova, dok u Ligi Evrope ima tek dva boda iz dvije odigrane utakmice.

Mnogima nije jasno zbog čega je Erik ten Hag i dalje na Old Trafordu, ali čini se da je i uprava sada izgubila strpljenje…

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.