Demokrate predale listu u Budvi; Kažanegra Stanišić: Ne želim da ulazim u sukobe niti da kampanju pretvorim u polje podjela i vrijeđanja

0

Demokratska Crna Gora je sinoć u Budvi, Opštinskoj izbornoj komisiji predala izbornu listu: “Demokrate – Evropa sad – Još jači – Dragana Kažanegra Stanišić”.

„U ovaj izborni proces ne želim da ulazim u sukobe. Ne želim da pretvorim ovu izbornu kampanju u polje podjela i vrijeđanja. Želim da pozovem sve građane da mi se pridruže u toj namjeri i želim da se usresredimo samo i jedino na izgradnji Budve kao bolje mjesta za život svih nas“, poručila je nositeljka liste Kažanegra Stanišić.

Ona je istakla da će u periodu koji tek slijedi, biti posvećena gradnji Budve kao boljeg mjesta za život.

„U periodu pred nama apsolutno ću biti posvećena izgradnji Budve kao boljeg mjesta za život svih nas. Mi žene smo često najviše naklonjene  brizi o porodici, o zajednici i možda najbolje znamo koliko je važno izgraditi siguran dom. Ja želim da Budva bude sigurno i bezbjedno mjesto za život svih njenih građana. Želim da naša djeca odrastaju sigurno i bezbrižno i želim da svaka porodica u našem gradu bude poštovana. Moja vizija bolje Budve nije samo modernizacija institucija ona je vizija afirmacije zajedništva.“

„Budva je mjesto suživota, Budva je mjesto različitosti, Budva je kultura, istorija, tradicija i negdje naša snaga počiva upravo  u toj našoj različitosti, ali naš prosperitet počiva u našem zajedništvu. Budva 17. novembra bira samu sebe, bira bolju, prosperitetniju, sigurniju Budvu. Ta pobjeda neće biti samo politička, ona će biti pobjeda solidarnosti, poštovanja i mira“, zaključila je ona.

Predsjednik Incijalnog odbora PES Budva, Dejan Rabrenović je kazao da će Evropa sad!, zajedno sa Demokratama biti konstruktivan činilac lokalne vlasti u narednom periodu.

„Pokret Evropa sad biće konstruktivan činilac buduće lokalne vlasti, stabilne i iznad svega posvećene našim sugrađanima , a nikako ličnim i uskopartijskim interesima. Nastupamo u koaliciji sa Demokratama, našim kolegama sa kojima zajedno na nivou države postižemo izuzetne rezultate. Mi dijelimo iste političke vrijednosti i viziju Budve, evroposkog grada budućnosti. Naša koalicija biće temelj buduće vlasti – još jači za časnu, odgovornu i transparentnu loklanmu upravu svih nas!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.