U toku preseljenje Centralnog registara privrednih subjekata

0

Centralni registar privrednih subjekata (CRPS) sa lokacije Vaka Đurovia br.20 preseljen je na novu adresu Ilije Plamenca, br. 2, Zabjelo u objekat poslovnog centra RBC, saopšteno je iz Poreske uprave Crne Gore.

“Napominjemo da se Registar stvarnih vlasnika i Odsjek za registraciju poreskih obveznika, obveznika doprinosa i osiguranika (CROO) trenutno nalaze na istoj lokaciji kao i CRPS, što implicira i njihovo preseljenje u nove prostorije. Pored zaposlenih koji su na lokaciji sadašnjeg CRPS- a, u novi prostor preseliće se i zaposleni iz Filijale za pružanje usluga poreskim obveznicima i registraciju (dio područne jedinice Podgorica) iz ulice Marka Miljanova broj 54”, dodaje se u saopštenju.

Kako su dodali, na ovaj način građanima i građankama će biti olakšano da sve obaveze izvrše na jednom mjestu za razliku od prethodne potrebe posjete dvije lokacije.

“Preseljenje CRPS-a će biti okončano do kraja tekućeg mjeseca, početak rada sa strankama na novoj adresi obavljaće se od 04. novembra, dok će Filijala za pružanje usluga poreskim obveznicima i registraciju (dio Područne jedinice Podgorica) započeti sa radom 11. novembra na istoj lokaciji”, kazali su oni.

Prema njihovim riječima, imajući u vidu da trenutni poslovni prostor u kojem se nalazi CRPS ne zadovoljava potrebe kako zaposlenih tako i velikog broja stranaka kojima svakodnevno pružaju usluge, temeljno se radilo na odabiru novih prostorija kako bi se našao prostor koji će odgovoriti svim zahtjevima.

“Povoljnija lokacija, raspoloživ veliki broj parking mjesta, prostrane čekaonice će biti nove mogućnosti kojima će se izbjeći upravo ono na šta su postojale primjedbe, a to je nemogućnost parkiranja i stajanja u redu van prostorija u različitim vremenskim uslovima. Takođe, ističemo da je prostor adaptiran i prilagođen za potrebe osoba sa invaliditetom”, poručuju u saopštenju.

Kako su zaključili, sve informacije o aktuelnom preseljenju biće objavljenje na sajtu Poreske uprave i istaknute na vratima dosadašnjih prostorija CRPS-a i Filijale za pružanje usluga poreskim obveznicima i registraciju (dio područne jedinice Podgorica).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.