Žestok otpor Jadran M:TEL-a: Novi Beograd slavio

0

Pokazali su vaterpolisti Jadrana m:tel zube šampionu, ali nisu uspjeli i da osvoje bodove na gostovanju Novom Beogradu u 4. kolu Premijer regionalne lige – 13:15 (1:4, 6:3, 4:5, 2:3).

Trebalo je vaterpolistima sa Škvera tačno sedam minuta i 19 sekundi da se upišu. Prije nego što je Aleksandar Ivović pogodio mrežu na semaforu je pisalo velikih 4:0.

Nije to obeshrabrilo Leku i drugove, serijom 6:1 su preokrenuli na 18 sekundi do poluvremena na 7:6.

Uslijedila je praktično igra gol za gol sve do sredine poslednje četvrtine, kada su Nikola LukićDimitrios Skubakis Miloš Ćuk odveli domaće na 15:12.

Znalo se da iskusna ekipa kakva je NovI Beograd neće ponovo ispustiti solidnu prednost.

Ivović i Jovan Vujović sa po tri gola bili su najefikasniji u redovima crnogorskog viceprvaka. Iskusni Rus, Dmitri Holod postigao je dva, a Uroš VučurovićDanilo RadovićĐorđe LazićVasilije Radović i Danilo Stupar po jedan gol.

Skubakis i Vasilije Martinović sa po tri pogotka predvodili su Novi Beograd do pobjede. Dijete Jadrana, Đuro Radović, još jedan crnogorski reprezentativac Miroslav Perković, te Ćuk i Lukić postigli su po dva gola. U listu strijelaca se za domaće upisao i iskusni Grk, Angelos Vlahopulos.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(lobsport.me)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.