Vučević o napadima na Vučićevu majku: Udarate na najveću svetinju

0

Premijer Miloš Vučević reagovao je na najnovije napade na porodicu predsjednika Aleksandra Vučića, a u kojima je ideolog opozicije i vlasnik „Tabloida“ Milovan Brkić zajedno sa voditeljem opskurnog kanala Slavija info Ljubomirom Stefanovićem, izgovorio najveće gadosti, pominjujući predsjednika i njegovu majku Angelinu.

– Ovakvi napadi na majku jednog političara, koje trpi majka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nisu zabilježeni u istoriji politike. Neću da ćutim na besramne izjave jednog osuđivanog lica poznatog kao najveći mrzitelj predsjednika Vučića, koji svaku priliku koristi da ga vrijeđa i širi gnusne laži o njemu i njegovoj porodici. Neću da dozvolim da se u našem javnom prostoru ovakve gadosti šire ili da se na njih ne reaguje. U pitanju je nemoć da se politički pobijedi Aleksandar Vučić i bolesna mržnja. Šta je jedna majka kriva? Udarate na najveću svetinju. Sram vas sve bilo! Nećete uspjeti da srušite ni Vučića, ni Srbiju! – izjavio je Vučević.

Podsjetimo, Vučić je prvo nazvan „vrhovnim bolesnikom“, a potom je ponovo izgovorena laž o tome ko je predsjednikov otac.

Tom prilikom izrečene su najgore i najsramnije riječi o Vučićevoj majci Angelini.

 

(Novosti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.