Demokrate Nikšić: DPS i dalje plače za foteljama iz kojih su na račun građana punili sopstvene džepove

0

Nadali smo se da će DPS skupiti hrabrosti da se, odgovarajući na naša pitanja, suoči sa kriminalnim aktivnostima i zloupotrebama svojih funkcionera, međutim, od kukavica koji sa lažnih profila udaraju na porodice i podstiču zatrpavanje gradova otpadom — ništa novo, saopštile su Demokrate Nikšić.

“Umjesto odgovora, dobili smo kantar za mjerenje obraza i to upravo od njih koji su sinonim za sve moguće nečasne radnje. I zaista zvuči žalosno kad oni nekome kažu da mu je obraz đon, kao što je žalosna njihova opsjednutost foteljama i njihov četvorogodišnji plač za njima. Čvrsto verujemo da ne postoji građanin Nikšića koji ne dobije mučninu kad o obrazu i foteljama počnu govoriti oni koji su sugrađanima prizivali traktore samo da bi sačuvali fotelje”, kažu Demokrate Nikšić.

Prema njuhovim tvrdnjama upravo se jedna od najvećih razlika između nas i DPS-a oglesa pogledu na vršenje vlasti.

“Za razliku od njih, kojima su funkcije služile da napune sopstvene džepove i pojedu 100.000 eura za tri godine u samo jedno preduzeću, mi smo se funkcija i privilegija odricali kao ni jedan drugi politički subjekt u Crnoj Gori. Za nas funkcije predstavljaju mogućnost da radimo u interesu građana, a ne da krademo i služimo tajkunima, ali ne očekujemo da to razumiju oni kojima su fotelje i kombinacije predstavljale smisao života. Gospodo proksiji Kavačkog klana, u svakom gradu ste doživjeli politički poraz, a najubjedljiviji vas čeka u Nikšiću gdje ste ostavili dugove i javašluk, ali i brojne kriminalne tragove koje, ipak, nijeste do kraja uklonili kad ste uništavali i spaljivali dokumentaciju. Pred vama je još mnogo godina plakanja za foteljama jer ćete u opozicionim klupama dočekati političku penziji”, zaključuju Demokrate Nikšić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.