Jak ritam utakmica „lomi“ Kotorane

0

Serija utakmica u ritmu srijeda-subota uzima danak. Vaterpolisti Primorca pretrpjeli su četvrti uzastopni poraz, ako se računa i neuspjeh u raspucavanju peteraca u duelu Lige šampiona sa Olimpijakosom u 1. kolu Lige šampiona. Poslije Pirejaca, splitskog Jadrana i Savone, večeras je sa neutralnog terena u Budvi bodove odnio Solaris u 4. kolu Premijer regionalne lige – 10:13 (3:2, 0:1, 3:4, 4:6).

Otvaranje kao iz snova. Savo Ćetković, Nikola Brkić i Srđan Janović odmah su donijeli nominalnom domaćinu plus tri… Međutim, nakon toga skoro 13 minuta suše, pa je hrvatski predstavnik izjednačio na 3:3 do odlaska na poluvrijeme.

Izabranici Denisa Seferovića prvi put su poveli sredinom treće četvrtine, kada je Roko Pelicarić pogodio za 5:6, a zatim Domagoj Bulat kompletirao seriju gostiju 0:3 za 5:7.

Dušan Matković i Marko Mršić su poslije minut i po igre u poslednjoj četvrtini vratili Kotorane u istu ravan sa protivnikom (8:8), bilo je i 9:0 poslije pogotka Matkovića, pet i po minuta prije kraja utakmice.

Tu su stali nominalni domaćini. Duje i Roko Akrap su odveli Šibenčane na plus dva (11:9) i pogurali ih ka pobjedi.

Mršić je pogodio na tri minuta i 39 sekundi prije kraja za 10:11 i to je bilo sve od momaka Vjekoslava Paskovića.

Matković i Mršić su sa po tri pogotka bili najefikasniji i našem timu. Janović je postigao dva, Brkić i Ćetković po jedan gol.

Meč viner Roko Akrap postigao je sva svoja tri gola u poslednjoj četvrtini. Identični učinak u pobjedničkom timu imali su Duje Akrap i Pelicarić. Ivan Vrbnjak, Antonio Petrović, Marin Vrdoljak i Bulat su se po jednom upisali u listu strijelaca.

Primorac je u dosadašnjem toku Premijer regionalne lige ubilježio pobjedu nad Primorjem (12:11), dok je poražen od Novog Beograda (12:14) i splitskog Jadrana (13:15), a ovo mu je prvi poraz u Crnoj Gori.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(lobsport.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.