DPS Nikšić: Demokrate da nose fotelje kući za uspomenu i dugo sjećanje

0

Tražeći adekvatne riječi da opišemo bestidne nikšićke Demokrate i njihovo bezgranično neznanje i nesposobnost, koji za rezultat imaju uništenje svega čega se ovi politički licemjeri dohvate, razumijemo da će ih najbolje opisati sljedeće: obraz=đon, ssaopšteno je iz OO DPS Nikšić.

“Koliko je ova politička grupacija licemjerna najbolje govori činjenica da su im puna usta priče o kriminalu, a baš za njih su Škaljarci, po sopstvenom priznanju, glas plaćali 50 eura. Koliko nemaju stida, najbolje govori činjenica da se i dalje nešto politički koprcaju, dok njihovi kadrovi respektabilna državna preduzeća pretvoriše u gubitaše, učiniše da pacijenti bježe iz nikšićke bolnice čiji ugled kao regionalnog bolničkog centra više ne postoji, uništiše FK Sutjeska, zbog čega odzvanjaju riječi:”Uprava napolje!”, a grad pretvoriše u smetlište, divlje deponije i izvor zaraze zbog nelegalnog zakopavanja zaraženih životinja”, navode iz nikšićkog DPS-a.

Znaju, dodaju, da od odgovora na pitanje ko je izdao nalog za zakopavanje mrtvih zaraženih krava vaš kadar bježi, jer se plaši krivične odgovornosti od koje na kraju neće moći da utekne, baš kao što znamo da vašu neznavenost, vašu nesposobnost, i kupljene diplome najbolje oslikava istina da nijeste sposobni ni mrtve krave da zakopate u skladu sa zakonom i na odgovarajućem mjestu.

“Dalje, ako u nečemu možete biti prvaci, to je porodično zapošljavanje od Opštine do EPCG, o čemu ćemo drugom prilikom detaljnije. Takođe, šampioni ste i u partijskom zapošljavanju o čemu živo svjedoče zaposlenja vaših odbornika u lokalnoj samoupravi suprotno Zakonu o lokalnoj samoupravi. U krajnjem, koliko boli rastava od fotelje, niko nikad nije vidio dok nije počeo da čita ova vaša blijeda i bijedna saopštenja. Ako vam je do tih fotelja, odnesite ih kući – za uspomenu i dugo sjećanje, jer nakon lokalnih izbora na rukovodeća mjesta nikad više nećete sjesti, toga ste i svjesni, zato ovoliko politički jadikujete”, zaključuju u DPS Nikšić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.