Podgorica: Geodetski tehničar na katastarskoj parceli ucrtao nepostojeću benzinsku pumpu?

0

Zbog sumnje da je na katastarskoj parceli ucrtao nepostojeću benzinsku pumpu protiv protiv geodetskog tehničara G.I. (52) podnešena je krivična prijava, saopštila je Uprava policije (UP).

G.I. je osumnjičen da je počinio krivično djelo – falsifikovanje službene isprave.

“Službenici Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga u odvojenim aktivnostima 16. oktobra podnijeli su krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv G.I. (52), geodetskog tehničara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo – Falsifikovanje službene isprave, na način što je u julu 2021. godine na katastarskoj parceli ucrtao objekat– benzinsku stanicu, iako objekat nije postojao na terenu, nakon čega je sporni objekat na osnovu falsifikovanog elaborata upisan u list nepokretnosti”, navedeno je u saopštenju za medije.

Iz UP su kazali da službenici Sektora za borbu protiv kriminala, nastavljaju sa aktivnostima na suzbijanju svih oblika kriminaliteta i procesuiranju svih osoba koji svojim privrednim poslovanjem nanose štetu finansijskom sistemu Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.