Bulatović napisala Popoviću: Niste dali odgovore, pominjanjem olimpijaca tražite alibi, a to je nesportski čin

0

Nastavlja se rat saopštenjima.

Katarina Bulatović tražila je odgovore od predsjednika Kluba crnogorskih olimpijaca, Andrije Popovića, u vezi rada KCO-A, gdje je govorila o ispunjenju zadataka koji su im Statutom dodijeljeni.

Nekadašnji vaterpolista je reagovao saopštenjem, a samo par sati nakon njega, Bulatović je napisala novo saopštenje, kao odgovor Popoviću.

Saopštenje prenosimo integralno.

“Poštovani predsjedniče Popoviću,

Nijesam mislila da izazovem negativnu reakciju kod Vas, već da dokumentovano i s argumentima date neke odgovore na pitanja koje sam Vam uputila.

Smatram to bitnim i za nacionalne saveze koje imaju svoje preddstavnike u skupštini, ne olimpijske sportove i udruženja koja su dio COK a.

Žao mi je što ste pogrešno protumačili moje obraćanje Vama, ali Vaš 13-godišnji rad kao predsjednika KCO-a trebalo je da cijene obavezne redovne i izborne skupštine na kojima ste trebali da delegirate pitanje Vašeg naslednika i sve probleme koje ste naveli.

Suštinski, nijeste dali odgovore na upućena pitanja, pri tom, pominjući i naše sportiste koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama. Ja nijesam protiv Vas i njih, već Vaš dio i to dobro znate!

Pominjući njihova imena i sjajne karijere , nemojte da tražite alibi i kredibilitet za Vaše eventualne propuste u rukovođenju, jer to je NESPORTSKI čin.

Kao dugogodičnji potpredsjednik COK a, imali ste mogućnost da više vremena i energije usmjerite na rad KCO-a , delegirate neke projekte i pošaljete ih fondu olimpijske solidarnosti MOK a , nađete model kako da se finansiraju aktivnosti kluba a ne da pustite protoku vremena organizaciju čije ste odgovorno lice toliko vremena.

Poštujući Vaš stav i neupečatljiv odgovor crnogorskim olimpijcima i javnosti, ovim završavam polemiku na ovu temu, sigurna i u stav verifikacione komisije i skupštine COK a po ovom pitanju.
S poštovanjem, Katarina Bulatović”, napisala je trofejna rukometašica.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.