Demokrate Nikšić: Gradom nikada više neće upravljati prevaranti, kriminalci i kleptokrate

0

Sva apsurdnost isprazne pisanije onih koji su 30 godina vršili vlast u Nikšiću i Crnoj Gori, ogleda se u traženju mana rješenjima za pse lutalice i deponiju Mislov do — problemima koje 30 godina nijesi bili sposobni da riješe, saopštili su iz Demokratske Crne Gore Nikšić.

„Ipak, jasno nam je da partiju, koja je sve podredila djelovanju protiv grada i građana, bole rezultati vlasti, čiju okosnicu čine Demokrate, jer smo za tri godine pokazali svu njihovu nesposobnost u proteklih 30.Prljavu kampanju zasnovanu na lažima i podmetanjima smo razotkrili, kao što smo otkrili veliki dio zloupotreba koje su počinili dok su bili vlast“, istakli su iz Demokrata.

Kako su dodali, „iako nisu bili u stanju da rješavaju problema i ostvare rezultate na poboljšanju kvaliteta života građana, bili su izuzetno sposobni da napune sopstvene džepove i džepove svojih kumova i prijatelja“.

„Tako imamo bivše predsjednike Opštine iz redova DPS-a — Veselina Grbovića i Dragana Perovića, od kojih je prvi razotkriven da je nezakonito strpao u džep 30.000 evra, a drugi pravosnažno osuđen za krivično djelo sa elementima korupcije. Da ne pominjemo bivšeg direktora Vodovoda, koji je za tri godine pojeo i popio 100.000 evra, dok je u preduzeću napravio dug od tri miliona eura. U svim javnim preduzećima, kao i u finansijama Opštine zatekli smo sličnu situaciju — pustoš“, naglasili su iz DCG, pa nastavili:

„Naravno, sadašnji odbornici DPS-a ograđuju se od partijskih drugova za koje su glasali i koje su birali u Skupštini i pokušavaju da zamažu oči građanima da su nešto bolji nego što su bili prije ri godine kad su im kampanju radili i finansirali njihovi vlasnici i poslodavci — Zoran i Petar Lazović, Ljubo Milović, Radoje Zvicer, Vesna Medenica, Milivoje Katnić, razni Tigrovi i vlasnici drugij pseudonima na Sky aplikaciji“, naveli su iz Demokrata.

Za kraj su dodali:

„Na sreću, građani Nikšića nisu naivni da povjeruju u laži i podmetačine koje DPS svakodnevno eksploatiše, već će im na izborima još jednom poručiti da prevaranti, kriminalci i kleptokrate više nikada neće upravljati gradom“, zaključili su iz DCG Nikšić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.