Džaka ima problema da zaspe nakon poraza u Leskovcu

0

Nije se kapiten Švajcarske i jedan od najboljih centralnih vezista sveta Granit Džaka proslavio na mečevima A divizije Lige nacija protiv Srbije u Leskovcu i Danske u Sent Galenu.

Švajcarci su poraženi od Srbije sa 2:0, dok su sa Dancima remizirali rezultatom 2:2 i imaju tek jedan bod na poslednjem mjestu tabele grupe 4.

Sa strepnjom se čekalo njegovo pojavljivanje u Leskovcu, zbog burne istorije na mečevima protiv Srbije, ali osim zvižduka koje je dobio sa tribina, ništa se strašno nije dogodilo. Džaka je bio veoma korektan tokom meča, a na kraju se srdačno pozdravio sa našim igračima, kao i sa selektorom Draganom Stojkovićem.

Ipak, tek tri dana nakon utakmice na stadionu „Dubočica“, Džaka je priznao kakve posledice je po njega ostavilo gostovanje i poraz od Srbije.

Govoreći za švajcarsku televiziju „RTS“ posle remija sa Dancima, fudbaler Bajera iz Leverkuzena je kazao da u noći poraza nije zaspao do osam sati ujutru.

„Biću iskren. Nisam otišao na spavanje do osam sati ujutru. Bila je to utakmica sa puno emocija“, rekao je 32-godišnjak i nastavio:

„Imam problema da zaspim, pogotovo nakon poraza. Kritikovao sam samog sebe i vidio šta sam uradio dobro, a šta manje dobro.“

Švajcarska je na putu da ispadne u B diviziju Lige nacija, ali će, ipak, zbog visokog FIFA rankinga biti u prvom šeširu na žrebu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.